Audi A1 Citycarve devine A1 Allstreet, iar A4 Allroad Quattro, Q7 și Q8 primesc actualizări

Autor: Mihai Morcovescu 12 mai 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile Audi prezenta în 2019 noul model A1 Citycarver, un crossover bazat pe A1 Sportback. Disponibil doar pe câteva piețe europene, acesta își schimbă denumirea în 2022, urmând să se numească A1 Allstreet. De asemenea, constructorul din Ingolstadt a pregătit și o serie de actualizări pentru modelele A4 Allroad Quattro, Q7 și Q8.

Audi A4 Allroad primește pachetul „Black Optics Pro”

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Este pentru prima dată când cei de la Audi folosesc numele Allstreet, însă probabil nu și ultima. Asta pentru că, dacă este să ne luăm după cele mai recente informații care circulă în industrie, germanii pregătesc o variantă crossover a actualului A3, care ar putea fi denumită tot Allstreet. În acest fel, acest model s-ar diferenția clar de versiunile Allroad Quattro ale sedanurilor A4 și A6.

În ceea ce privește modelul A4 Allroad Quattro, Audi a introdus pachetul opțional „Black Optics Pro”. Acesta adaugă o serie de detalii stilistice finisate în negru lucios și costă 775 de euro. Acestea sunt grila frontală „single frame”, prizele de aer, rama parbrizului, carcasele oglinzilor, șinele pentru acoperiș, difuzorul posterior, ornamentele hayon-ului, emblemele Audi și inscripția A4 Allroad.

De asemenea, barele de protecție sunt acum disponibile în nuanța Manhattan Grey Metallic în locul celei standard Matte Structure Grey. În plus, în paleta de culori pentru caroserie au fost adăugate două nuanțe: Chronos Grey și Distinct Green.

Audi anunță și câteva noutăți pentru Q7 și Q8. Ambele SUV-uri mari vor putea fi comandate de-acum în trei noi culori: Satellite Silver (care înlocuiește Florett Silver), Waitomo Blue (Galaxy Blue) și Tamarind Brown (Barrique Brown). La interior, mașinile vin acum standard cu cusături contrastante pentru panoul de instrumente și cu noi detalii estetice.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide