Diesel Power! Un Audi A6 a trecut cu 241 de km/h pe lângă mașina poliției – VIDEO

Autor: ProMotor 10 dec. 2020 Știri auto

În luna mai a acestui an, o cameră de securitate montată într-o mașină de poliție din Sussex, Regatul Unit, a filmat momentul în care șoferul unui Audi A6 TDI circulă cu fabuloasa viteză de 241 de km/h.

Maeteusz Kryskow, în vârstă de 33 de ani, a fost filmat în timp ce conduce Audi-ul său A6 pe autostrada A27 cu o viteză de 241 km / h, cu mult peste limita impusă pe acel segment de drum. După ce bărbatul a trecut pe lângă mașina poliției, și-a continuat cursa nebună până când a fost ajuns din urmă și tras pe dreapta de oamenii legii.

Șoferul de 33 de ani părea să se întreacă cu o altă mașină

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „În timp ce mă îndreptam spre Lewes am fost depășit de două vehicule care circulau cu mult peste limita de viteză pentru drumurile naționale de 70 mph (aproximativ 113 km/h).

„O mașină a încetinit când și-a dat seamă că a trecut pe lângă autospeciala poliției, dar cealaltă a continuat să circule până la viteze de până la 150 mph (aproximativ 241 de km/h).”

Șoferul s-a ales cu 20 de luni interdicție de a conduce, efectuarea de noi cursuri auto și amendă

Ajuns în fața instanței, vitezomanul s-a ales cu o pedeapsă de 20 de luni interdicție de a conduce. De asemenea, el trebuie să facă din nou școala de șoferi pentru a putea conduce, iar pe lângă asta s-a mai ales cu o pedeapsă de 80 de ore de muncă în folosul comunității, neremunerate.

Tânărul a mai fost obligat să plătească o amendă de 85 de lire (aproximativ 95 de euro) precum și o altă taxă suplimentară de 95 lire sterline (aproximativ 105 euro).

Șoferul a fost extrem de norocos că nu a provocat un accident, iar oamenii legii au catalogat acțiunile sale ca fiind: „nesăbuite, periculoase și complet iresponsabile”.

VIDEO

Sursă: dailymail.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide