Un Audi A8 căutat de autorităţile din Norvegia a fost descoperit în Iaşi

Autor: ProMotor 25 mart. 2020 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un Audi A8, după ce au descoperit că mașina figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

În data de 23 martie, poliţiştii au oprit în trafic, în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Norvegia, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din data de 04 martie.

Șoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cursul anului 2019, din Norvegia, prin intermediul unui cetăţean român şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 145.500 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Galerie foto

Poliţiştii de frontieră din Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un Audi A8, după ce au desocperit cp mașina figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politiadefrontiera.ro



Comentarii
Inchide