Un Audi a rămas blocat în nisip la Olimp. Ca în fiecare an marea își cere tribut – FOTO

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

Un Audi a rămas blocat în nisip după ce șoferul a intrat cu mașina pe plajă. S-a întâmplat din nou pe litoralul românesc. A devenit un obicei care se repetă în fiecare an ca șoferii să rămână blocați cu mașina în nisipul de la malul mării.

Intră în galerie foto

Fie că sunt turiști sau localnici din Constanța, an de an avem exemple cu șoferi care vor să aplice principiul botezului pe plajă… botezul mașinii! În timpul „procesiunii”, de cele mai multe ori, mașinile rămân blocate în nisip.

Șoferul riscă o amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei

Zilele trecute s-a întâmplat din nou. Un Audi a rămas blocat pe o plajă din Olimp, în zona complexului de hoteluri Crișana, Banat și Maramureș. Pozele cu isprava șoferului au apărut pe un grup de Facebook (Parchez ca un bou Constanta).

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a utilajelor de întreținere a plajelor. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Comentariile amuzante nu au întâziat să apară

„Să nu mai zică lumea că doar cei cu BMW bagă mașina pe nisip”, a scris cineva pe Facebook, pe când altcineva a făcut referire la celebrul sistem de tracțiune integrală„Unde-s ăia de se lăudau cu Quattro?” „Quattro, more like marș și sapă” a completat un alt internaut.

 


Sursa foto: Parchez ca un bou Constanta / Facebook


Comentarii
Inchide