Audi dezvăluie oficial conceptul RS e-Tron GT Ice Race – VIDEO

Autor: Adrian Somai 29 mai 2023 Știri auto
Audi dezvăluie oficial conceptul RS e-Tron GT Ice Race – VIDEO

Audi a dezvăluit în urmă cu câteva zile un nou concept construit având la bază modelul de serie RS e-Tron GT. Este vorba despre RS e-Tron GT Ice Race Concept, prototip pe care avem ocazia să îl vedem într-un clip video oficial publicat de constructorul german. Conceptul urmează să fie prezentat oficial la sfârșitul acestei luni, potrivit Motor1. Cu această ocazie, mai facem cunoștință și cu Sport Quattro tranformat într-o mașină cu propulsie electrică.

La nivel tehnic nu avem modificări, însă Ice Race Concept ne este prezentat cu o serie întreagă de noutăți la nivel estetic, atât la interior, cât și la exterior. Astfel, față de modelul de serie pe care îl știm cu toții, Ice Race este vopsit într-o combinație bi-coloră de alb și gri, cu accente de culoare mov în partea frontală, la nivelul jantelor și de-a lungul caroseriei.

Surprizele continuă la nivelul habitaclului, acolo unde regăsim o tapițerie de culoare albă cu accente și elemente de decor vopsite în negru. De asemenea, tot la interior mai remarcăm și siglele speciale Audi Exclusive, care ne ajută să ne dăm seama imediat că ne aflăm într-un model ediție specială. 

Audi prezintă și un Sport Quattro, transformat în model electric

Rămâne de văzut ce surprize ne-au pregătit germanii de la Audi în ceea ce privește partea tehnică a acestui concept. Așa cum știm deja, versiunea de serie a lui RS e-Tron GT este echipată sub capotă cu două unități de motorizare electrice, capabile să dezvolte împreună nu mai puțin de 646 de cai putere. Totodată, modelul este echipat și cu o baterie de 93.4 kWh.

Alături de conceptul RS e-Tron GT Ice Race, în clipul video postat de constructorul german în urmă cu câteva zile mai putem observa un model ce urmează să fie prezentat oficial la sfârșitul acestei luni. Mai exact, este vorba despre un Sport Quattro transformat într-un model cu propulsie electrică!

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide