A mers cu un Audi Q7 pe scări într-un parc. Acum îl caută Poliția

Autor: David Andrei 07 oct. 2020 Știri auto

Un șofer a mers cu un Audi Q7 pe scări într-un parc din capital Republicii Moldova. Acum este căutat de poliție. Gestul lui este ilegal, pentru că scara respectivă este destinată exclusiv accesului pietonal.

GALERIE FOTO

Un șofer din Chișinău a vrut să demonstreze că SUV-ul său are abilități… umane. Poate urca și coborî scări. Și s-a gândit să arate acest lucru tocmai pe o scară din parcul Valea Morilor, aflat în centrul orașului, scrie Piataauto.md. Un martor a surprins parțial distracția șoferului tupeist, care a încălcat legea. Pe filmare se poate observa cum șoferul coboară treptele la volanul unui Audi Q7, fără să-și menajeze prea mult SUV-ul. Apoi calcă pedala de accelerație, ridicând în urma sa un nor de praf. Imaginile au fost publicate pe TikTok. Nu se poate identifica numărul mașinii, dar poliția este pe urmele șoferului cu chef de distracție ilegală pe timp de noapte.

Scara din granit din parcul Valea Morilor a fost renovată recent, cu fonduri în valoare de 920.000 de euro, primite de la București, plus alte 3,5 milioane de lei, oferite de Consiliul Municipal Chișinău, pentru lucrări aferente construcției. Scara a fost dată în folosință în urmă cu aproximativ un an.

Șoferul care și-a testat SUV-ul Audi Q7 pe scări nu e primul

Șoferul cu chef de distracție pe scările din parcul Valea Morilor din Chișinău nu este primul care face un astfel de gest.

În luna aprilie a acestui an, un posesor de Range Rover a profitat de faptul că parcul era pustiu în plină stare de urgență. Acesta și-a fotografiat mașina pe scările care sunt rezervate exclusiv pietonilor. (vezi GALERIE FOTO)

Bărbatul a sperat că astfel va atrage mai multe persoane interesate de modelul pe care intenționa să-l vândă. Când și-a dat seama că fapta sa era ilegală și că poliția este pe urmele lui, vânzătorul a șters anunțul de pe site-ul de profil.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide