Un Audi pe șinele de tramvai. Imaginea care a produs hohote de râs. Șoferul nu are nicio vină!

Autor: David Andrei 05 ian. 2021 Știri auto

O imagine cu un Audi blocat pe șinele de tramvai a produs hohote de râs și i-a inspirat pe cei care au văzut-o să facă sute de glume. Deși pare greu de crezut, șoferul de Audi nu are nicio vină pentru postura incomodă în care a ajuns.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în sectorul 4 din Capitală, luni, 4 ianuarie, în jurul orei 17. Potrivit martorilor, în urma unei coliziuni cu un Peugeot, sedanul alb a fost proiectat pe linia de tramvai. Circulația tramvaielor a fost blocată pe Șoseaua Giurgiului aproximativ jumătate de oră, până când mașina a fost ridicată de pe șine.

Șoferul de Audi a ajuns pe șinele de tramvai fără să fi avut vreo vină. Dar în mediul online, acesta a fost ținta a sute de glume.

Glumele făcute pe seama șoferului nevinovat de Audi

Cei mai mulți dintre cei care au văzut sedanul german pe linia de tramvai și-au amintit de incidentul care a avut loc în urmă cu un an, avându-i în prim plan pe un vatman și pe un șofer de BMW.

Imaginea publicată pe mai multe grupuri de Facebook, în care se raportează incidente din trafic, a adunat sute de comentarii.

„Este strigător la cer! Ce caută Audi pe linia de BMW?”, întreabă în glumă un utilizator.

“E un Audi cu apucături de BMW!” sau “S-o fi vaccinat cu 5G. Acum are senzori de parcare și permis ca să circule pe șine!” sunt doar două dintre sutele de glume care însoțesc fotografia.

“Controlorii STB au prins un Audi care lua călători la ocazie […] Măcar să plătească rovinietă de tramvai dacă tot circulă pe aici”, este poanta care apare pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”.

Dar polițiștii, cu sau fără umor, investighează cazul pentru a afla cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide