Autobuzul scăpat de sub control care a lovit 4 maşini şi s-a oprit într-un bloc în Bucureşti. STB neagă varianta defecţiunii – FOTO

Autor: Mediafax acum 3 ani Știri auto

Societatea de Transport Bucureşti (STB) precizează, după ce ieri un autobuz al liniei 163 a fost scăpat de sub control pe Şoseaua Orhideelor din Capitală şi a intrat într-un bloc, că nu e vorba de defecţiune la sistemul de frânare, ci şoferului i s-ar fi facut rău la volan.

Autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat într-o autobază a STB SA, unde va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialişti.

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce şoferul unui autobuz din linia 163, fără călători, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un imobil de pe Şoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, luni, că în jurul orei 11.30, în zona Calea Giuleşti – Orhideelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), fără pasageri, două maşini în mişcare şi două autoturisme parcate.

Şoferul autobuzului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un bloc nou construit situat pe Şoseaua Orhideelor. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Comentarii
Inchide