Un autocar plin cu fotbaliști a rămas împotmolit în noroi într-un sat de lângă Timișoara

Autor: David Andrei 04 feb. 2021 Știri auto

Un autocar plin cu fotbaliști al echipei CSM Reșița a rămas împotmolit în noroi într-un sat de lângă Timișoara. Autocarul a fost salvat, în cele din urmă, de un tractor.

GALERIE FOTO

CSM Reșița făcuse deplasarea pentru a juca un meci amical împotriva echipei Ripensia pe tereul din satul Urseni, aflat în apropiere de Timișoara. Dar după precipitațiile căzute peste noapte, terenul a devenit impracticabil. Așa că organizatorii au decis mutarea partidei pe un alt teren, care să nu pună în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

Reșițenii însă, au întârziat lângă teren. Autocarul lor a fost blocat în noroiul de lângă teren. Un tractor a intervenit pentru a scoate vehiculul de acolo.

Cei de la Ripensia au găsit rapid o soluție pentru disputarea meciului amical. Partida a fost mutată, în cele din urmă, la Timișoara, pe terenul sintetic de la Baza 2 a Politehnicii, scrie liga2.prosport.ro. Meciul s-a disputat cu o întârziere de o oră și jumătate.

Autocarul cu fotbaliști blocat în noroi la o zi după ce FC Viitorul a primit autocar nou

Experiența neplăcută trăită de jucătorii de la CSM Reșița a avut loc la o zi după ce fotbaliștii de la FC Viitorul au primit un autocar nou, de ultimă generație.

Gheorghe Hagi își va plimba jucătorii cu un MAN Lion’s Coach. Este vorba despre un vehicul cu o lungime de 13,1 metri care poate transporta 57 de persoane pe scaune. Toate scaunele sunt îmbrăcate în material textile și piele. Acestea sunt echipate cu suport pentru reviste, cotiere, suport pentru picioare, mufă USB și centură de siguranță.

Un sistem de aer condiționat Spheros și un sistem de iluminare cu reglaj individual sporesc confortul la bord. Jucătorii beneficiază și de prezența unei toalete, a unei chicinete, au cafetieră și frigider. Pentru a-și ocupa timpul la drum lung, aceștia pot folosi rețeaua integrată de internet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Liga2.prosport.ro



Comentarii
Inchide