Automobile Dacia prelungește contractul de închiriere pentru Piteşti Industrial Park. Ce se întâmplă acolo?

Autor: Promotor 03 feb. 2021 Știri auto

.Automobile Dacia a prelungit contractul de închiriere pentru Pitești Industrial Park pentru o perioadă de încă zece ani. Centrul este situat în localitatea  Oarja, aflată la 10 kilometri de Pitești și la 30 de kilometri de Mioveni.

GALERIE FOTO

Automobile Dacia ocupă o suprafață de 69.000 m2 în Pitești Industrial Park. Colaborarea a început încă din anul 2010. Centrul va continua să funcționeze acolo pentru o perioadă de încă zece ani, potrivit unui comunicat emis de Globalworth, deținătorul proiectului.

În centrul de acolo, Dacia Automobile organizează și implementează proceduri specifice dedicate logisticii post-vânzare a pieselor și accesoriilor auto.

Centrul Pitești Industrial Park dispune de o unitate de depozitare modernă, cu un singur acoperiș. Unitatea a fost închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuție a pieselor de schimb și accesorii ale Grupului Renault din afara teritoriului Franței.

Automobile Dacia a primit certificarea Green Edge pentru centrul din Pitești Industrial Park

Proiectul de la Oarja a primit certificarea Green Edge. Această certificare vine ca o recunoaștere a  interesului arătat de companie pentru economiile privind utilitățile și dezvoltarea în direcția eco.

Pitești Industrial Park este ales strategic de Dacia. Se află în Oarja, județul Argeș, pe Autostrada A1, la doar 10 kilometri de Pitești și la 30 de kilometri de Mioveni, acolo unde funcționează uzina companiei.

Prin amplasarea sa, RBC asigură acces facil la Pitești Industrial Park și la Centrul Tehnic Titu, aflate la o distanță de aproximativ 100 de kilometri, respectiv 50 de kilometri, pe Autostrada A1 București-Pitești.

Globalworth a demarat o colaborare pe termen lung cu Grupul Renault și în sectorul de birouri. Astfel, sediul companiei în România, Renault Bucharest Connected, ocupă o suprafață de 58.000 m2. Se regăsesc acolo birouri, un auditoriu cu 350 de locuri, 210 săli de ședință. Sunt 1000 de locuri de parcare interioare și exterioare, un restaurant cu terasă și un centru expozițional cu bibliotecă (vezi GALERIA FOTO). Funcționează în același complex și un centru de design.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Globalworth



Comentarii
Inchide