Autoritățile au ridicat mașinile fraților Tate. Acestea ar putea ajunge la licitație – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 16 ian. 2023 Știri auto

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a preluat săptămâna aceasta 29 de bunuri mobile, mașini și ceasuri de lux, dar și mai multe sume importante de bani în lei sau valută.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus punerea sub sechestru a mai multor bunuri ce au aparținut fraților Tate și apropiaților lor. Printre acestea se numără mașini și ceasuri de lux, dar și sume de bani în lei, euro, lire sterline sau dolari americani.

„Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 Euro)”, este transmis de ANABI. „Pe parcursul săptămânii curente, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziţia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA. Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 Euro)”, anunţă instituţia, conform News.ro.

Mașinile și bunurile fraților Tate ar putea ajunge la licitație pe site-ul ANABI

Pe durata procesului penal, cu acordul sau la cererea proprietarilor și cu încuviințarea instanței, ANABI poate valorifica bunurile indisponibilizate prin licitații la care toată lumea are acces.

Printre automobilele confiscate, se numără un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, de 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro, o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 de euro și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro.

„Activităţile au fost realizate de inspectorii ANABI cu sprijinul reprezentanţilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov – Serviciul Rutier şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov”, mai este transmis în comunicatul Agenției.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - Euronews


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide