Colecția de mașini a fraților Tate a ajuns sub sechestrul DIICOT

Autor: Andreea Ditcov 05 ian. 2023 Știri auto

Andrew Tate a rămas fără colecția de 8 mașini de lux pe care o deținea în România. Automobilele au fost puse sub sechestru de autoritățile române.

Andrew și Tristan Tate, aflați în prezent în arest au cerut autorităților noastre să ridice sechestrul pus pe cele 8 mașini și casele pe care cei doi le dețin. Aceștia au contestat măsura sechestrului, informația fiind confirmată pentru Gândul.ro de Eugen Vidineac, avocatul celor doi. Cererea urmează să fie judecată.

Sechestrul aplicat în cazul fraților Tate cuprinde opt automobile și 10 imobile din Ilfov și din țară, transmite Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Mașinile confiscate de procurori valoarează câteva sute de mii de euro

Cele opt mașini găsite în curtea vilei din Pipera au fost puse sub sechestru de procurorii DIICOT. Limuzinele vor ajunge în posesia Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Cei doi foști luptători au rămas astfel fără un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, de 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro și o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 de euro. Sub sechestru se află și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro.

În următoarele zile, procurorii vor aduna probe din audieri și perchezițiile informatice, pentru a cere menținerea fraților Tate în arest. Anchetatorii urmează să stabilească ce prejudiciu au produs Andrew și Tristan Tate. Sumele vor fi recuperate din conturile acestora și din vânzarea vilelor și mașinilor de lux sechestrate, dacă instanța va decide, definitiv, că Andrew și Tristan Tate sunt vinovați.

Frații Andrew și Tristan Tate au ajuns în arest  din data de 29 decembrie, după o serie de percheziții făcute de procurorii DIICOT la vila lor din Pipera și la studioul de videochat. Alături de cei doi au mai fost arestate și două românce, una dintre acestea fiind o fostă polițistă la Secția 7 din București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gândul


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide