Autorulotă de lux, mai scumpă decât un apartament cu trei camere

Autor: Adrian Somai 31 mai 2023 Știri auto

Interesul pentru autorulotele la mâna a doua se dovedește a fi în creștere în ultimii ani și în România, tot mai mulți fiind cei atrași de mobilitatea pe care o oferă acestea. Practic, vorbim despre o căsuță pe roți, cu care poți pleca oricând la drum într-o excursie. Mergând cu autorulota nu mai este nevoie să fii atent în orice clipă la traseu și la hartă, pur și simplu te poți îndrepta oriunde vezi cu ochii.

Fanii autorulotelor au acum motive de bucurie, pe Autovit apărând la vânzare un model de lux aproape nou. Sigur, nici prețul nu este unul mic, însă fără doar și poate acest model merită toți banii. Este vorba despre un Mobilvetta K-YACHT TEKNO Design 79 din 2020, cu doar 723 de kilometri la bord. Este echipat cu o motorizare diesel cu putere de 160 de cai, iar transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii manuale.

Autorulota are o lungime de 7.440 de mm, o lățime de 2.340 de mm și o înălțime de 2.890 de mm. Poate transporta până la patru pasageri, acesta fiind și numărul de locuri de luat masa și numărul de locuri de dormit. Interiorul este unul spațios, aerisit, luminat bine și dotat cu tehnologie de ultimă generație.

O autorulotă ideală pentru o călătorie pe cinste

Printre dotările autorulotei se numără și următoarele: jaluzele și plase de țânțari la toate geamurile, două butelii pe gaz, chiuvetă bucătărie și aragaz cu trei ochiuri, frigider de 142 de litri cu congelator, baie și toaletă separate, pat rabatabil peste zona de living, pat queen size, două televizoare, iluminare LED, aer condiționat și centrală pe gaz cu afișaj.

De asemenea, mai trebuie spus că modelul Mobilvetta K-YACHT mai este echipat cu Cruise Control, airbag-uri pentru șofer și pasager, oglinzi laterale electrice și încălzite, cameră marșarier, geamuri electrice, bluetooth, închidere centralizată, direcție asistată, ABS, ESP și așa mai departe.

Așa cum spuneam, prețul acestei autorulote nu este deloc unul mic. Nici nu ne surprinde însă acest lucru, autorulota fiind una de lux și fiind la primul proprietar. Astfel, prețul cerut pentru această autorulotă este de 99.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide