O autospecială încărcată cu deținuți a fost lovită de tramvai – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2021 Știri auto
O autospecială încărcată cu deținuți a fost lovită de tramvai – VIDEO

O autospecială a Penitenciarului Arad a fost implicată, luni seara, într-un accident, într-o intersecție din Timișoara. Aceasta a circulat pe contrasens.

Accidentul a avut loc luni, 5 iulie, în intersecția străzilor Cluj și 1 Decembrie din Timișoara. Autospeciala de la Penitenciarul Arad venea dinspre Spitalul Județean, pe contrasens, şi se îndrepta spre podul Michelangelo.

În intersecție, autospeciala a fost lovită, în partea din spate, de un tramvai Armonia, care circula pe linia 8.

Autospecială încărcată cu deținuți, lovită de tramvai

Șoferul, un tânăr de 28 de ani, din primele informații, ar fi spus că nu se află nimeni în mijlocul de transport, dar polițistul a verificat și a găsit 13 deținuți în mașină.

Autovehiculul a fost acroșat în partea din spate de tramvaiul Armonia. Nimeni nu a fost rănit dar circulația a fost blocată o perioadă. Imagini cu momentul accidentului au fost publicate pe pagina de Facebook TionTimisOnline.

VIDEO

Craiova: Un alt incident în care a fost implicată o dubă care transporta deținuți

În data de 22 iunie, asfaltul s-a surpat în fața penitenciarului din Craiova, chiar în momentul în care o dubă încărcară cu deținuți trecea prin fața instituției.

Duba încărcată a picat în groapă cu roata din spate dreapta, la intrare în curtea Penitenciarului. Angajaţii ANP au reuşit să o scoată tragând-o în curte cu o altă dubă.

„Din cauza ploilor din ultimele două săptămâni, ploi cu un debit foarte mare, în timp foarte scurt, canalizarea oraşului a intrat în presiune, lucru ce a dus la explozia conductelor de beton, care au o vechime în anumite zone. După retragerea apelor s-a tras pământul de pe stradă şi s-a lăsat asfaltul”, a declarat atunci directorul Companiei de Apă Oltenia.

Ploile abundente din ultimele luni au dus la deteriorarea reţelei de canalizare. În timp ar fi apărut fisuri în conducte, apa s-a infiltrat în subteran, iar carosabilul a început să se prăbuşească.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide