Autoutilitară cu remorcă, răsturnată de vânt pe Valea Oltului – VIDEO

Autor: ProMotor 17 mart. 2021 Știri auto

Vântul puternic a făcut ravagii miercuri, 17 martie, în cursul dimineții. O autoutilitară cu remorcă a fost răsturnată de vânt în județul Vâlcea.

Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea anunță că în această dimineață o autoutilitară a fost răsturnată de vântul puternic, la intrare pe Valea Oltului.

Evenimentul a avut loc pe barajul de la Călimănești, chiar la intrare pe Valea Oltului

”Autoutilitara de 3,5 tone cu remorcă a fost răsturnată de vântul puternic în timp ce traversa barajul de la intersecția DN7 cu DN7CC Călimănești”, au transmis polițiștii vâlceni. Aceștia mai spun că vântul bate puternic în rafale în zonă, fiind greu pentru o persoană să stea în picioare. Din fericire, nu există victime.

Vântul puternic a făcut ravagii și în urmă cu o lună, în Moldova

Pe data 15 februarie, în zona Dornești-Ratoș din județul Suceava o rafală de vânt de peste 100 km/h a spulberat de pe șosea nu mai puțin de patru vehicule. Toate mașinile erau de mari dimensiuni. A fost vorba despre un SUV Volvo și un SUV marca Volkswagen, dar și două autoutilitare aflate în mers, în acel moment.

Una dintre autoutilitare transporta un autoturism pe o platformă în momentul în care a fost smuls de vânt de pe carosabil.

Cele trei au fost readuse pe carosabil cu ajutorul mai multor utilaje delegate de urgență în zonă de administratorii drumurilor din Rădăuți și Suceava. Imaginile au fost publicate

Nu s-au înregistrat victime, dar șoferii, luați de vânt cu mașini cu tot, s-au speriat serios.

“Greu de crezut că astfel de vehicule pot zbura, pur și simplu, de pe șosea la o rafală de vânt”, susțineau la acea dată cei care au văzut pe Facebook postarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, o subunitate a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Vâlcea



Comentarii
Inchide