O autoutilitară care transporta mașini second hand din vest s-a răsturnat pe autostradă

Autor: David Andrei 20 nov. 2020 Știri auto

O autoutilitară care transporta mașini second hand, aduse în România din state din vestul Europei, s-a răsturnat pe autostradă. Două dintre cele trei mașini aflate pe platformă au fost grav avariate.

GALERIE FOTO

Doi șoferi care și-au comandat mașini second hand din state din vestul Europei nu le vor mai primi. Autoutilitara care le aducea în țară s-a răsturnat pe autostrada A1, la kilometrul 549, pe sensul de mers Arad-Timișoara.

Informația cu privire la accidentul care a avut loc pe raza municipiului Arad a fost transmisă de către Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate vreme de aproximativ o oră. Șoferii care au ajuns în acea zonă au fost nevoiți să circule doar pe banda de urgență. Autoutilitara răsturnată și două dintre cele trei mașini second hand pe care le transporta, și care s-au prăbușit pe carosabil, au blocat cele două benzi.

Incidentul care a avut loc pe autostradă nu s-a soldat cu victime, dar două autoturisme sunt grav avariate. Un Mercedes-Benz GLC a rămas pe platformă. Acesta nu pare să fi suferit daune. De obicei, astfel de transporturi de autoturisme rulate, aduse din vestul Europei către clienți din România, sunt asigurate.

Camion cu mașini second hand răsturnat săptămâna trecută pe Autostrada București-Pitești

Un incident asemănător a avut loc săptămâna trecută pe Autostrada A1 București-Pitești. Un camion care transporta mai multe mașini second hand a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat pe sensul e mers către Capitală. Camionul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Incidentul a avut loc la kilometrul 85 al drumului de mare viteză. Patru persoane aflate în autoturism, doi adulți și doi copii, au suferit un atac de panică. În camionul răsturnat se afla doar șoferul. S-au înregistrat și pagube materiale importante. Au suferit avarii toate cele șase autoturisme transportate pe trailer.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara



Comentarii
Inchide