Un camion care transporta autoturisme s-a răsturnat pe autostradă

Autor: David Andrei 09 nov. 2020 Știri auto

Un camion care transporta autoturisme s-a răsturnat pe Autostrada A1 București-Pitești pe sensul de mers către Capitală. Mai multe persoane au fost rănite.

GALERIE FOTO

Un accident grav de circulație s-a produs la kilometrul 85 al Autostrăzii București-Pitești, în județul Argeș. Un camion cu remorcă, ce transporta mai multe autoturisme către Capitală, a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat break. Ambele vehicule au ajuns în afara carosabilului.

La numărul de urgențe 112 a fost făcută o sesizare cu privire la accidentul care a avut loc pe Autostrada A1. În autoturism au fost patru victime, doi adulți și doi copii, care au suferit un atac de panică. În camion se afla doar șoferul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, la fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD.

S-au înregistrat și pagubele materiale importante. Break-ul în care se aflau cei doi adulți și copiii este daună totală. Au suferit avarii și toate cele șase autoturisme transportate pe trailer. În fotografia în care apare camionul răsturnat se poate observa un Mercedes-Benz, dar și o altă mașină desprinsă de pe trailer și răsturnată la rândul ei.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele producerii accidentului.

Autostrada București-Pitești, scena mai multor accidente grave

Autostrada București-Pitești a fost, în ultimele luni, scena mai multor accidente grave. În luna august, un șofer de camion care a ratat ieșirea de pe autostradă și a făcut manevra de întoarcere. Un șofer aflat la volanul unui BMW nu a avut timp să reacționeze și a trecut parțial pe sub remorca autotrenului. Acesta a fost rănit grav, iar soția și fiica sa au decedat. (vezi GALERIA FOTO)

În luna septembrie, la kilometrul 32 al autostrăzii București-Pitești, pe sensul de mers spre Pitești, o șoferiță a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat. Aceasta a fost proiectată prin parbriz și a fost rănită grav.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide