Avenger, primul SUV complet electric al Jeep, personaj principal într-un serial digital (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 22 nov. 2022 Știri auto

Jeep a lansat un serial digital de trei episoade în care personaj principal este Avenger, primul SUV complet electric al mărcii. Cu un design modern, dimensiuni compacte și habitaclu generos, Avenger promite multe, fiind deja primit cu entuziasm de șoferii interesați de acest segment.

„Concentrated Freedom” este o serie digitală dedicată în întregime noului Jeep Avenger, primul SUV complet electric produs de Jeep. Create de Lunartic Productions, episoadele vor prezenta o serie de influenceri celebri care vor dezvălui caracteristicile modelului Jeep Avenger într-un mod original și distractiv.

În primele două episoade, „Move” și „Create”, disponibile deja pe canalul oficial Jeep de YouTube, influencerii Rabea Schif, Leonardo Fioravanti și Sofia de Moser Leitão discută despre valorile libertății care sunt încorporate în ADN-ul Jeep. Episoadele includ detalii despre tehnologia de ultimă oră folosită de Jeep Avenger pentru o experiență de condus conectată, cu autonomie mare și încărcare facilă și rapid.

Povestea din primele două episoade „Concentrated Freedom”

Primul episod „Move” are loc în decorul fascinant al munților Dolomiți.  În prima scenă, Leonardo Fioravanti, unul dintre cei mai talentați surferi și iubitor de natură din Europa, selecționat în echipa Italiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, este vizibil încântat de călătoria cu Jeep Avenger. În același timp, episodul o prezintă publicului pe Rabea, în timp ce conduce noul Jeep Avenger și se îndreaptă spre Leonardo.

Apoi, începe călătoria care îi duce pe cei doi protagoniști să descopere numeroasele caracteristici ale noului Jeep Avenger: de la conducerea autonomă de Nivel 2 la sisteme avansate de siguranță și conectivitate. În plus, noul SUV asigură o experiență complet digitală la bord datorită unei suprafețe totale de 20.5 inci pentru ecrane, care ajută la menținerea sub control a tuturor informațiilor de la bord. De asemenea, oferă o suită de servicii și funcționalități de care utilizatorii pot profita de la distanță.

VIDEO:

Datorită aplicației Jeep Mobile, de exemplu, Rabea și Leo găsesc cea mai apropiată stație de încărcare unde îi așteaptă o surpriză plăcută: încărcarea se va dovedi a fi cu adevărat rapidă și facilă. Tehnic vorbind, Jeep Avenger are un sistem de propulsie electric de generație nouă care combină un motor electric și o baterie complet nouă. Folosind o stație de încărcare publică rapidă, trei minute de încărcare sunt suficiente pentru a asigura parcurgerea unei distanțe de 30 de kilometri. De asemenea, 24 de minute sunt suficiente pentru a încărca bateriile de la 20 la 80%. În plus, bateria de 54 kWh asigură o autonomie de 400 de kilometri în ciclul WLTP, autonomie care devine 550 km în ciclul urban.

În cel de-al doilea episod, numit „Create”, Rabea Schif explorează străzile din jurul Lacului Garda împreună cu influencerul Sofia de Moser Leitão, o artistă excentrică și inovatoare. Noua estetică Avenger este un simbol al personalității noului SUV Jeep, care a fost conceput pentru a fi configurabil și pentru a oferi o gamă largă de personalizări. Oferă aventură și performanță, dar și un stil superior.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide