Jeep sărbătorește lansarea lui Avenger alături de Juventus FC

Autor: Ionuț Vîlciu 04 nov. 2022 Știri auto

Debutul primului SUV electric al mărcii Jeep va fi sărbătorit împreună cu Juventus FC. Textul „Jeep Avenger” va apărea pe tricourile echipei.

Jeep Avenger este primul SUV complet electric al producătorului american. Pentru a sărbători lansarea acestuia, Jeep și Juventus FC vor avea eveniment dedicat. Astfel, tricourile în negru și alb, care fac parte dintr-o ediție limitată, vor fi purtate de jucătorii Juventus în meciul împotriva echipei Inter din acest weekend.

Încă de la începutul acestui sezon, sigla mărcii Jeep de pe tricourile Juventus a fost decorată cu fulgere. S-a subliniat direcția mărcii către un viitor electrificat și evoluția sa spre mobilitatea ecologică. Acum, sigla galbenă Avenger a fost adăugată pe tricoul alb și negru distinctiv al echipei Juventus.

Ce este Jeep Avenger?

Jeep Avenger este primul vehicul electric al mărcii  și reprezintă un nou început în gama Jeep. Americanii vor să lanseze patru noi modele cu emisii zero până în 2025. Primul dintre acestea este Avenger, fiind și cel mai mic model din gama actuală.

Jeep și-a propus ca până la sfârșitul deceniului să vândă doar modele electrice în Europa. Pentru asta, constructorul american va lansa nu mai puțin de patru modele complet electrice până în anul 2025. Noul Avenger este un vehicul pur electric, capabil să dezvolte 156 de cai putere și un cuplu maxim de 260 Nm. De asemenea, are o baterie de 54 kWh care asigură o autonomie de 400 de kilometri în regim WLTP. În cazul exploatării doar în regim urban, autonomia poate crește până la 550 de kilometri. Încărcarea de la 20% la 80% poate fi realizată în 24 de minute la o stație de 100 kW.

Disponibil la lansare sub forma „1st Edition”, Avenger a captat atenția publicului. Aceasta va fi o versiune echipată complet, cu tot ceea ce poate oferi noul SUV.

Seria limitată „1st Edition” beneficiază de faruri full-LED, iluminare ambientală, conducere autonomă de nivel 2, hayon acționat electric cu sistem „hands-free”, dar și de multe detalii stilistice exclusive.

Primele exemplare urmează să ajungă în showroom-uri la începutul anului 2023.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide