BAIC X35: Ce are de oferit SUV-ul compact chinezesc – Prezentare Video

Autor: Ionuț Vîlciu 30 dec. 2022 Știri auto

SUV-urile sunt la mare căutare, iar majoritatea producătorilor oferă cel puțin un astfel de model. BAIC X35 este un SUV compact produs în China. Vom vedea împreună ce are de oferit această mașină.

BAIC vinde în România două SUV-uri: X35 și X55. Noi ne vom concentra pe X35, SUV-ul mai mic dintre cele două. Motorul este unul pe benzină, de 1,5 litri, care dezvoltă 116 CP și este conectat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte. Tracțiunea integrală nu este disponibilă pe acest model.

În partea frontală, BAIC X35 vine echipat faruri full LED și lumini de zi cu LED. Designul mașinii este clar unul asiatic, având o linie specifică mașinilor producătorilor din est. Grila frontală este mare, reprezentând o bună parte din structura barei din față.

Pe lateral vom găsi jante pe 16 inch, dar și discuri de frână pe ambele punți, dotare care la alte mașini nu este prezentă. Suspensia este una clasică: MacPherson pe față, bară de torsiune pe spate.

Partea din spate are un design destul de simplu, iar stopurile LED cu efect tridimensional conferă un aspect plăcut mașinii. În spatele hayonului se află un portbagaj de 367 de litri.

Interiorul lui BAIC X35 este spațios

Dacă luăm loc la interiorul SUV-ului, vom descoperi că spațiul este unul destul de mare, în ciuda faptului că avem de-a face cu o mașină compactă. Ocupanții locurilor din spate au loc suficient atât la picioare, cât și la cap.

Ne mutăm pe locurile din față și descoperim că spațiile de depozitare nu sunt foarte mari, iar materialele sunt destul de bune pentru zona aceasta de preț. Mașina are geamuri electrice și oglinzi reglabile electric.

Volanul nu este îmbrăcat în piele, dar are câteva comenzi pentru partea de sistem audio sau telefon. În spatele volanului se află un instrumentar de bord cu ceasuri analogice, iar între ele este montat un ecran de mici dimensiuni, care poate afișa câteva informații despre mașină.

Comenzile pentru climatizare sunt fizice și ușor de citit. De asemenea, ecranul central poate afișa și el câteva comenzi pentru partea de climă.

Prețul exemplarului filmat de noi este de 21.500 cu TVA inclus.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide