Cel mai luxos monovolum recuperat de Banca Transilvania. Bate orice SUV și pare mașina ideală pentru familiști dar are o mare problemă

Autor: Marius Vișan 28 mart. 2022 Știri auto

Un monovolum (sau minivan, multi-purpose vehicle/MPV) este un tip de automobil cu o formă similară unui microbuz, cu diferența că este destinat transportului de persoane. Monovolumele sunt mai înalte decât berlinele, hatchback-urile sau break-urile și sunt proiectate pentru un spațiu interior maxim.

Flexibilitatea scaunelor din interior este o temă comună în rândul monovolumelor compacte. Multe modele au scaune care pot fi pliate individual sau sunt ușor de îndepărtat, ceea ce maximizează utilizarea spațiului interior. Dispunerea scaunelor este, de obicei, fie pe două rânduri (pentru un total de cinci locuri), fie pe trei rânduri (pentru un total de șapte locuri), al doilea rând având trei locuri, iar celălalt (celelalte) rânduri având două locuri.

Spre deosebire de furgonete, SUV-uri și SUV / crossovere, majoritatea monovolumelor din prezent au tracțiune față. Avantajul este o tracțiune oarecum mai bună în condiții de aderență redusă. Această configurație permite obținerea unui spațiu interior mai mare.

Știind că românii sunt interesați de exemplarele la mâna a doua, cu dotări bogate, am dat o căutare pe site-urile de vânzări de mașini rulate pentru a vedea cât costă un monovolum cu dotări mai speciale.

BT Leasing mașini recuperate

Așa am găsit un anunț destul de controversat. Pe site-ul Btleasing.ro se găsește un Renault Espace în nivelul de echipare Initiale Paris. De obicei, sub logo-ul Initiale Paris francezii pun tot ce au mai bun în materie de design, materiale și tehnologie. Deși părea o ofertă interesantă, pentru aproape orice client discuția se încheie atunci când află că mașina are motorul defect.

Cel mai luxos MPV: Renault Espace Initiale Paris. Mașina are motor 1.6 DCI 160 CP, cutie automată, 7 locuri și… (MOTOR DEFECT)

Printre dotări enumerăm: ABS, ESP, cutie automată, clima automată 3 zone, Audio-Radio-USB, navigație, senzori parcare, Bluetooth, interior piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi rabatabile electric, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri LED, volan acoperit cu piele, trapă panoramică, tracțiune față, senzori de ploaie, cotieră, scaune față reglabile electric, sonorizare Bose, Headup display, funcția Park Assist, Blind Spot, Lane Assist, Cruise Control, lumina ambientală, hayon cu acționare electrică și 7 locuri. Mașina se vinde cu 7.900 de EURO (fără TVA) și 9.401 de EURO (inclusiv TVA).

Pe lângă motorul defect, exteriorul mașinii pare că a trecut prin câteva incidente minore. Există zgârieturi în mai multe locuri, iar parbrizul este fisurat. Defecțiunile de la exterior pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Intră în GALERIE FOTO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro/auto


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide