Banca Transilvania vinde o Skoda recuperată de la client. Modelul este alternativa low-cost a Daciei Logan

Autor: Marius Vișan 10 mart. 2022 Știri auto

Promisiunea Grupului Volkswagen făcută cu mulți ani în urmă că va pregăti un rival (low-cost) pentru Dacia Logan a fost dusă la îndeplinire prin lansarea modelului Skoda Rapid.

Skoda Rapid a fost un rival direct pentru producătorii de maşini de buget precum Dacia, Lada şi Suzuki. Modelul Rapid este un sedan din clasa subcompactă care are la bază platforma modelului Volkswagen Polo sedan.

Rapid a fost gândit pentru a umple golul dintre Skoda Fabia şi Octavia, acesta urmând să joace la momentul lansării rolul automobilului de buget din gama Skoda.

Skoda Rapid este alternativa low-cost a Daciei Logan

Chiar dacă modelul Skoda Rapid a fost înlocuit de Scala, exemplarele la mâna a doua încă se mai găsesc pe piața de mașini rulate. Cei care își doresc această mașină o pot găsi pe site-ul Btleasing.ro. Este vorba de un exemplar produs în anul 2018. Iată detaliile complete:

– SKODA RAPID – motor 1.0 litri, 110 CP, cutie de viteze manuală
-An fabricație: 2018
-Km: 211.000
-Combustibil: Benzină
-Culoare: Alb
-Putere (CP/kW): 110/80
-Cilindree: 999

Dotări: ABS, ESP, aer condiționat, audio – Radio – SD Card – MP3, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice încălzite, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, tracțiune față, cotieră și senzori de presiune în anvelope.

Banca Transilvania vinde o Skoda Rapid recuperată de la client

Prețul mașinii este de 7.900 de EURO (fără TVA) și 9.401 de EURO (inclusiv TVA)

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide