Banca Transilvania vinde un Mercedes Clasa E din 2015. Care este prețul sedanului german

Autor: Ionuț Vîlciu 09 aug. 2022 Știri auto

Cu o piață auto destul de haotică, opțiunile oferite de piața mașinilor second-hand sunt variante atractive pentru o parte dintre posibilii cumpărători, așa cum poate fi și acest Mercedes.

Din cauza situației actuale cu care industria auto se confruntă, oamenii sunt nevoiți să caute metode alternative. Stocurile sunt puține, iar prețurile nu sunt tocmai prietenoase. Există foarte multe alternative second-hand. Există mașini venite chiar din surse acreditate, cum ar fi parcurile auto recunoscute sau companiile de leasing, în acest caz.

BT Leasing are la vânzare un Mercedes Clasa E din anul 2015. Mașina este într-o stare rezonabilă, în ciuda numărului mare de kilometri.

Acest Clasa E este unul din generația cu cod intern W212. Această generație a fost lansată în anul 2009. În 2013 a primit un facelift extensiv. Sunt mașini complexe, cu dotări diverse. Cu toate acestea, nu sunt un coșmar atunci când vine vorba de întreținere, cel puțin modelele cu motoare accesibile, cum este și acesta.

Mercedes Clasa E – o variantă demnă de luat în seamă

Exemplarul pe care Banca Transilvania îl are pus la vânzare este unul facelift, din anul 2015. Este vorba despre un E200CDI, cu cutie automată în șapte rapoarte. Motorul cu care mașina este echipată este un patru cilindri, pe motorină, cu o putere de 136 de cai putere. Cuplul maxim este de 360 Nm și este transmis roților spate cu ajutorul transmisiei automate 7G Tronic.

Ținând cont că a fost fabricat în 2015, numărul de kilometri parcurși este unul destul de mare: circa 400.000 de kilometri. Conform anunțului, ultima intrare la în service, la reprezentanta Mercedes a fost în mai 2020, la 323.000 de kilometri. De asemenea, ni se specifică și faptul că mașina nu are roțile pe care ar trebui să le aibă, de fapt.

În rest, mașina are urme de uzură specifice unui astfel de kilometraj. Diferite zgârieturi, ștersături, uzuri ale tapițeriei, dar și un buton lipsă de la unitatea de climatizare. Prețul mașinii este de 10.115 euro cu TVA inclus.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide