Banca Transilvania vinde un Volvo XC60 rulat. Cât costă cel mai apreciat SUV al suedezilor

Autor: Ionuț Vîlciu 14 iul. 2022 Știri auto

Mașinile second-hand, vândute de firmele de leasing, ajung să reprezinte oferte atractive, așa cum poate fi și acest Volvo XC60. Dată fiind situația cu care industria auto se confruntă în ultima perioadă, livrările de automobile noi au fost din ce în ce mai greu de onorat. Oamenii se orientează către alternative atunci când caută o nouă mașină.

BT Leasing a pus la vânzare un Volvo XC60 din anul 2015, iar mașina pare că se prezintă într-o stare destul de bună.

Încă de când a fost lansat în anul 2008, acest model a fost un real succes. Călcând pe urmele fratelui său mai mare, XC90, acesta a fost alegerea favorită pentru multe familii care doreau să cumpere un model premium, dar suficient de practic. SUV-ul suedezilor a fost, pentru o bună perioadă, cel mai bine vândut model din segmentul său. Cu o ofertă largă de sisteme de siguranță și o sumedenie de motoare disponibile, a reușit să fie un pachet cuprinzător.

Volvo XC60 – încă rezistă testul timpului

Exemplarul pe care Banca Transilvania îl are pus la vânzare este unul facelift, din anul 2015. Acesta este echipat cu motorul diesel de top, un 2.4 litri, în cinci pistoane, supraalimentat cu două turbine. Motorul face pereche cu o transmisie automată cu convertizor, în șase rapoarte.

Ținând cont că a fost fabricat în 2015, numărul de kilometri parcurși este unul rezonabil, 99.723. Prețul cerut pe acest XC60 este de 26.180 de euro cu TVA.

În dotările afișate pe site, intră următoarele: ABS, ESP, cutie automată, climă automată pe 2 zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, interior din mix de piele și textil, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice și rabatabile, închidere centralizată, jante din aliaj, computer de bord, faruri bixenon adaptive, pilot automat, volan din piele reglabil cu comenzi, tracțiune 4×4, senzori de ploaie și de lumină, acționare electrică a haionului, scaun șofer reglabil electric cu memorie, încălzire auxiliară, sistem Keyless Go.

Dat fiind faptul că este un model facelift, exemplarul se bucură de niște îmbunătățiri. Spre exemplu, are montat instrumentarul de bord digital, care poate fi personalizat după placul utilizatorului.

Sursa: BT Leasing

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide