Roger Federer este noua voce a aplicației de navigație Waze

Autor: Adrian Somai 02 iun. 2023 Știri auto

După o carieră dedicată navigării printre cei mai dificili adversari din lume pe terenul de tenis, Roger Federer îi va ajuta acum pe șoferi să navigheze pe drumurile publice. Câștigător a nu mai puțin de 20 de turnee de Grand Slam, elvețianul Federer devine cea mai nouă voce a aplicației Waze. Oare cum va suna să îl auzi tocmai pe Roger Federer spunându-ți “keep right” atunci când ești la volan?!

Retras deja din activitatea competițională, Roger Federer are timp acum pentru tot felul de proiecte. Astfel, fostul tenismen colaborează acum cu una dintre cele mai populare aplicații de navigație. Cunoscut drept poliglot de o lume întreagă, Roger Federer oferă acum pe Waze indicații în engleză, franceză și germană pentru șoferii din lumea întreagă. Federer este prima persoană care înregistrează indicații de navigație în trei limbi diferite, potrivit celor de la Reuters.

Elvețianul și-a anunțat noul proiect într-un mod cât se poate de haios, folosindu-se de contul său de pe o rețea de socializare. Mai exact, Federer și-a întrebat amuzat fanii de pe Twitter dacă “este cineva pregătit pentru o călătorie?”, atașând și un emoticon care indica o hartă.

Nu este prima personalitate care colaborează cu Waze

Roger Federer nu este prima personalitate care colaborează cu cei de la Waze în acest sens. Aplicația de navigație deținută de Google a mai avut asemenea colaborări și în trecut, printre vocile care au înregistrat pentru Waze numarandu-se vedetele pop Christina Aguilera și Jonas Brothers.

În vârstă de 41 de ani, Roger Federer este unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie. Câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, Federer a scris istorie în acest sport, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători din toate timpurile. În plus, elvețianul a fost mereu admirat pentru eleganța de care a dat dovadă, fiind unul dintre cei mai profesioniști sportivi din toate punctele de vedere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide