Un bărbat s-a filmat în timp ce conducea o mașină plină de oi! VIDEO

Autor: David Andrei 04 ian. 2021 Știri auto

Un bărbat s-a filmat în timp ce conducea o mașină plină de oi. Animalele stau în picioare pe bancheta din spate, în timp ce șoferul ascultă o muzică nu tocmai de bun gust.

GALERIE FOTO

Imaginile au fost difuzate la Gândul LIVE. Filmarea realizată chiar de șofer și postată pe contul său de Facebook în urmă cu doi ani, a fost preluată recent de un utilizator și a devenit virală. Are peste 3.000 de reacții, peste 530 de comentarii și aproape 7.000 de share-uri pe una dintre cele mai populare rețele de socializare.

Autorul filmării originale, Ionuț, a aflat, între timp, că a devenit vedetă și a postat din nou filmarea realizată în urmă cu doi ani. Acesta apare în imagini ascultând manele și lăudându-se: “Am mașina plină de puicuțe!”

“Puicuțele” sale sunt, de fapt, oi, patru sau cinci la număr. Toate sunt înghesuite pe bancheta din spate a autoturismului și în portbagaj. Șoferul le filmează când pe pasagerele necuvântătoare, când șoseaua, în timp ce se uită mai tot timpul la ecranul telefonului. Mioarele privesc nedumerite. Este, cel mai probabil, primul lor drum cu mașina.

Tânărul care se filmează este cioban dintr-un sat din județul Galați. Dar, după cum se vede, și șofer. Unul foarte încântat de isprava sa.

Reacțiile celor care au văzut imaginile cu mașina plină de oi

“Ai făcut-o de oaie!”, i-au transmis cei care au văzut imaginile pe Facebook, cu aluzie la pasagerele sale.

„Când clienții nu au poză de profil la contul de pe Uber”, se amuză un utilizator al rețelei de socializare.

“Transhumanța în direct”, râde o tânără care a urmărit filmarea postată pe profilul de Facebook al lui Florin Tulea, cu tânărul cioban Ionuț în rolul principal.

Potrivit Codului Rutier, șoferilor nu le este permis transportul animalelor cu mașina decât dacă folosesc dispozitive speciale care nu le permit acestora deplasarea liberă prin vehicul. Totuși, legea face referire la animale de companie și nu prevede reglementări speciale cu privire la transportul oilor cu autoturismul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide