Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni. Nu de o mașină, ci de un câine! VIDEO

Autor: David Andrei 09 iun. 2021 Știri auto

Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni. Nu de o mașină, ci de un câine. Filmarea, realizată în Botoșani, a devenit virală. “I-a văzut cineva numărul de înmatriculare?”, se amuză cei care au văzut imaginile.

GALERIE FOTO

Un incident bizar a avut loc la Botoșani și a fost surprins de o cameră de supraveghere. Un bărbat, care abia își lăsase mașina într-o parcare, s-a angajat în traversarea unei treceri de pietoni nesemaforizate. Dar acesta nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit în plin de un câine care circula, ce-i drept, neregulamentar. Din spusele martorilor, animalul se deplasa cu viteză pe carosabil. Suspectul lătrător a părăsit locul accidentului, imediat după ce a lovit pietonul.

Bărbatul s-a ridicat cu greu de jos după ce s-a izbit de asfalt, acuzând dureri la spate.

Dacă ar fi fost șofer și nu câine, patrupedul s-ar fi ales cu dosar penal pentru fuga de la locul accidentului. Mai mult, poliția i-ar fi suspendat permisul de  conducere.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook Atenție Poliția Botoșani și au devenit rapid virale.

Bărbat lovit pe trecerea de pietoni de un câine, subiect de amuzament în mediul online

“Ce câine! Să nu lase omul să traverseze și să circule cu asemenea viteză. Poate îl prinde vreun radar”, glumește unul dintre utilizatorii care au văzut imaginile amuzante publicate pe Facebook.

“Culpă comună. Pietonul era pe lângă trecere și nu s-a asigurat. Iar câinele nu a redus viteza în apropierea trecerii de pietoni”, se distrează un altul.

“A văzut cineva numărul de înmatriculare al câinelui? Fără el, va fi foarte greu de identificat”, scrie un tânăr.

„Pariu că avea volan pe dreapta și acte pe Bulgaria? Ăștia sunt cei mai zmei!”, spune în glumă un bărbat.

“Am auzit că au făcut amiabilă până la urmă”, trage concluzia un user.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide