Bătaie cu crosele de golf în trafic: ”Să mai facă cineva mișto de Iohannis că la noi nu se joacă golf”

Autor: Marius Vișan 22 sept. 2021 Știri auto
Bătaie cu crosele de golf în trafic: ”Să mai facă cineva mișto de Iohannis că la noi nu se joacă golf”

Scene de o violență greu de imaginat în traficul din Capitală. Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie cu crosele de golf chiar în mijlocul străzii.

Încăierarea a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook de Sindicatul Europol, care notează că agresiunea a avut loc la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere golful.

Sindicatul Europol din Poliţie a publicat imagini cu un conflict între mai mulţi şoferi din Bucureşti, care a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Bătaie cu crosele de golf în Rahova

În plin trafic, pe un bulevard din cartierul Rahova, șoferii au coborât de la volan și au început să își împartă lovituri cu pumnii, picioarele și chiar cu crosele de golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

„Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc. ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, scriu sindicaliștii.

Postarea s-a viralizat rapid, iar românii au început să comenteze

”Rar își pierd jucătorii de golf cumpătul, dar și când și-l pierd… Domnule președinte Klaus Iohannis nu îi îndemnați pe romani să joace și hochei???” comentează un utilizator al rețelei de socializare. ”Să mai facă cineva mișto de Iohannis că la noi nu se joacă golf”, este un alt comentariu amuzant.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide