Bătaie în plină stradă la Craiova. Patru mașini au fost serios avariate! VIDEO

Autor: ProMotor 14 iun. 2020 Știri auto

O bătaie a avut loc în plină stradă la Craiova. Patru mașini au fost serios avariate. Poliția a reținut mai multe persoane implicate în acest conflict. Surse neoficiale susțin că este vorba despre o reglare de conturi între două clanuri ale lumii interlope locale.

GALERIE FOTO

Scenele de o violență rară au fost surprinse în cartierul Craiovița Nouă, în cursul zilei de astăzi, scrie Gazeta de Sud. În filmarea surprinsă de un martor aflat într-un bloc din apropiere se vede cum doi bărbați lovesc cu bâtele într-un Porsche Cayenne. Alți doi apar ulterior lângă mașini.

În încercarea de a scăpa de atacul celor doi, șoferul lovește vehiculul aflat în fața sa, un Audi. Limuzina este împinsă în intersecție și lovește, la rândul său, un alt autoturism.

După ce SUV-ul Porsche a părăsit locul atacului, bărbații au început să dea cu bâtele în geamurile și portierele limuzinei germane.

Anchetă după bătaia în care a fost rănită o persoană și au fost avariate patru mașini

În urma incidentului, autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire, distrugere, amenințare și tulburare a liniștii publice.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație între mai multe persoane”, precizează reprezentanții Poliției Județului Dolj.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. O parte dintre persoanele implicate în bătaia în plină stradă au fost identificate și conduse la sediul poliției pentru audieri.  Nu mai puțin de patru autoturisme au fost avariate în timpul altercației, acestea fiind tamponate sau lovite cu obiecte contondente, se arată comunicatul poliției.

Surse neoficiale susțin că această bătaie în plină stradă, care a avut loc la Craiova, a fost, de fapt, reglare de conturi între două clanuri ale lumii interlope. Un bărbat a ajuns la spital. În altercație s-au folosit – susțin martorii – și săbii, și cuțite.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide