Un șofer a plecat cu furtunul de alimentare dintr-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui

Autor: David Andrei 09 iul. 2020 Știri auto

Un șofer a produs haos de propoții într-o benzinărie aflată pe Autostrada Soarelui. Acesta a uitat să pună furtunul la loc și a plecat cu el înfipt în bușonul de alimentare al rezervorului.

GALERIE FOTO

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 15:30, într-o benzinărie aflată pe A2 Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 44. După ce a alimentat și a plătit, șoferul a uitat să scoată pistolul de alimentare din rezervor și a plecat cu tot cu furtunul de la pompă.

Furtunul s-a rupt efectiv atunci când șoferul a demarat. Apoi furtunul a fost aruncat la câțiva metri distanță. În filmare se poate vedea întins pe jos la scurt timp după plecarea mașinii.

În imaginile surprinse de un alt șofer aflat în benzinăria de pe Autostrada Soarelui se poate observa cum carburantul tâșnește ca dintr-o fântână arteziană și se împrăștie în jur.

Mulți dintre cei aflați în stația de alimentare, în benzinărie sau la pompe, au intrat în panică și au ales să se îndepărteze, de teamă că aceasta va sări în aer. Benzinăria era plină de mașini la ora producerii incidentului. Și momentul de panică a fost surprins în filmarea postată pe YouTube de unul dintre martori. În filmare se pot observa cum mai multe persoane o iau la fugă către mașini și se poate auzi cum mai mulți șoferi pleacă de acolo cu scârțâit de roți.

Reacția șoferului care a produs haos în benzinărie pe Autostrada Soarelui

Angajații din benzinăria de pe Autostrada Soarelui au intervenit rapid și au urmat protocolul recomandat în astfel de situații: au întrerupt alimentarea pompei și au împrăștiat pe jos o substanță care neutralizează combustibilul, pentru a evita un alt incident neplăcut.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a revenit atunci când și-a dat seama ce făcuse. Acesta și-a cerut scuze și s-a oferit să plătească daunele provocate din neatenție.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide