Mai mulți bicicliști au distrus un BMW X5. Motivul pentru care erau supărați pe șofer

Autor: Promotor 01 ian. 2021 Știri auto

Imagini teribile fac înconjurul lumii în primele zile ale anului. Mai mulți bicicliști au distrus un BMW la New York. De ce erau supărați pe șofer?

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în Manhattan. Imaginile arată un grup de bicicliști care atacă un BMW X5. Aceștia au înconjurat SUV-ul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, Max Torgovnick, în după-amiaza zilei de marți, 27 decembrie.

Tinerii au început să lovească mașina cu pumnii și cu picioarele. Unul dintre ei s-a urcat pe capotă și a lovit cu putere în parbriz până când l-a făcut zob. Șoferul le-a povestit anchetatorilor că mai multe cioburi l-au lovit și pe el, și pe mama sa, aflată pe locul din dreapta. Tinerii violenți au sărit și pe acoperișul mașinii, îndoindu-l serios.

Cum au ajuns mai mulți bicicliști să atace un BMW?

Bicicliștii erau furioși pentru că, într-o fază anterioară celei devenite virale, șoferul ar fi încetinit, iar unul dintre tinerii din grup nu ar fi frânat la timp și s-a lovit de mașină.

Torgovnick le-a povestit jurnaliștilor de la New York Daily News că un adolescent se prinsese de mașina sa în mers și se distra în timp ce se lăsa tras de aceasta pe un bulevard din Manhattan. Alții se aflau în fața SUV-ului și în părțile laterale. Pentru a nu-i lovi, Max se deplasa foarte încet, cu cel mult 12 km/h. Șoferul susține că a încetinit pentru a-i lăsa pe tineri să-l depășească, sperând că astfel, va scăpa de ei. Dar a auzit o bubuitură din spate în momentul în care a călcat frâna.

Un martor a filmat incidentul. Biciclistul s-ar fi rănit la față lovindu-se de mașină. Torgovnick a vrut să iasă din mașină să vadă ce s-a întâmplat. Dar în acel moment, a fost atacat de prietenii celui care fusese rănit. A închis rapid portiera și a sperat că aceștia nu vor ajunge la el și la mama sa. Bicicliștii îi cereau să coboare din mașină. Femeia din dreapta a fost cea care a apelat numărul de urgență și a cerut ajutorul poliției.

Max a reușit, în cele din urmă, să scape din mijlocul bicicliștilor. Aceștia au fugit până la sosirea poliției. Oamenii legii au arestat un tânăr în vârstă de 15 ani. Prinderea celorlalți este doar o chestiune de timp.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide