”Bideu auto”! Incredibil ce se întâmplă cu o mașină după ce lovește un hidrant – VIDEO

Autor: ProMotor 29 ian. 2021 Știri auto

În unele zone de pe marginea șoselelor există hidranți pentru alimentarea mașinilor de pompieri în caz de incendiu. Șoferii știu că nu trebuie să blocheze accesul spre acești hidranți atunci când parchează mașina.

Totuși, ce se întâmplă dacă te izbești cu mașina de un hidrant? Iată că cineva a ”încercat” asta, și astfel am aflat că se pot întâmpla lucruri ciudate, așa cum arată acest videoclip.

”Bideu auto”, ceva mai mult decât o spălătorie auto

Există puține detalii despre acest incident, dar știm că s-a întâmplat de curând undeva în SUA. Șoferul unei Toyota Camry a lovit frontal un hidrant de incendiu, iar după ce a trecut peste el, presiunea jetului de apă a ridicat mașina de la sol. Trebuie să recunoaștem că scena pare desprinsă din desene animate.

La prima vedere poate părea că partea din spate se sprijină pe un obiect solid, cu toate acestea mașina este ținută în aer doar de forța jetului de apă.

”Bideu auto” este comentariul amuzant a unui utilizator al rețelei de socializare Reddit.

VIDEO

Car bidet. from r/IdiotsInCars

Ce se întâmplă dacă parchezi în dreptul unui hidrant?

În vara anului trecut, pompierii din New York au fost nevoiți să recurgă la ceea ce, în mod normal, ar fi fost un act de vandalism. Aceștia au spart geamurile din față ale unui BMW parcat în dreptul unui hidrant. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unui incendiu survenit într-un bloc din apropiere.

Pompierii nu au stat prea mult pe gânduri și au spart geamurile din față ale mașinii, trecând furtunul pe acolo. Proprietarul mașinii s-a înfuriat când a aflat ce s-a întâmplat. Bărbatul a povestit că își lăsase mașina acolo timp de patru zile după ce rămăsese fără baterie la telecomanda care deschide și închide autoturismul.

Mi-au distrus mașina și o să mă coste un sac de bani. Sunt foarte furios. Nu era nevoie să facă așa ceva”, au fost reacțiile proprietarului la vederea mașinii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: reddit.com



Comentarii
Inchide