Bilanț după furtună: 13 mașini avariate și două drumuri naționale blocate

Autor: Promotor 14 nov. 2019 Știri auto
Bilanț după furtună: 13 mașini avariate și două drumuri naționale blocate

13 mașini avariate și două drumuri naționale blocate timp de mai multe ore – acesta este bilanțul furtunii care a lovit localităţi din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu. Pompierii din aceste județe au intervenit pentru degajarea a 35 de acoperişuri desprinse, 7 copaci căzuţi pe carosabil și 2 panouri publicitare rupte.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu au intervenit pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Miercuri şi joi noapte, pompierii militari au acţionat pentru degajarea copacilor căzuţi, a elementelor de acoperiş sau a panourilor publicitare, fără a exista situaţii care să pună în pericol viaţa oamenilor.

Astfel, la nivel naţional au fost înregistrate efecte de vreme rea în patru localităţi din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperişuri desprinse, 7 copaci căzuţi pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte, fiind avariate și 13 autoturisme.

Totodată, pentru avertizarea populației din zonele aflate sub efectul atenționărilor meteorologice cod roșu și cod portocaliu au fost transmise 15 mesaje prin sistemul Ro-Alert, în județele Argeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova și Sibiu.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naţionale ( DN 1 şi DN 73A/BV ) din cauza copacilor căzuţi pe carosabil. În acest moment, la nivel naţional nu mai sunt în desfăşurare intervenţii pentru înlăturarea efectelor negative ale furtunii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide