Blocat în ziua de Crăciun după ce Tesla sa nu s-a încărcat din cauza frigului (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 26 dec. 2022 Știri auto

Temperaturile tot mai scăzute de peste Ocean dau bătăi de cap proprietarilor mașinilor Tesla, un american susținând acum că mașina sa a refuzat să se încarce din cauza frigului de afară. Domenick Nati nu a avut un început prea fericit de sărbători, prezentatorul de radio în vârstă de 44 de ani din estul statului Virginia declarând că nu și-a putut folosi mașina din cauza faptului că aceasta nu a putut fi încărcată.

Proprietar al unui Tesla Model S, Domenick a decis chiar în ajunul Crăciunului să își conecteze mașina la un Supercharger, dat fiind faptul că bateria acesteia ajunsese la un nivel de numai 40%. Afară erau minus 7 grade Celsius, însă Domenick nu s-a gândit inițial că ar putea exista o problemă cu încărcarea. A avut însă o surpriză după două ore, atunci când a constatat că mașina nu s-a încărcat aproape deloc.

“Au trecut două ore și nu s-au schimbat prea multe”, a spus Domenick Nati, potrivit Business Insider. “Încărcarea a fost foarte lentă și cifrele au scăzut pe măsură ce temperatura a mai scăzut, iar în cele din urmă a încetat complet să se mai încarce”. a adăugat acesta. Dorindu-și totuși să se folosească de mașina din dotare pe timpul sărbătorilor, Domenick a încercat să își încarce mașina și acasă, însă nici acolo nu a avut mai mult succes.

Tesla nu i-a oferit încă nicio explicație

A doua zi a încercat din nou la un alt Supercharger din oraș, punandu-și speranța în faptul că o fi fost vorba doar de ghinion. Lucrurile s-au desfășurat însă la fel, mașina nereușind să se încarce aproape deloc nici după 15 ore de încărcare. Contrariat de ceea ce se întâmplă, bărbatul a postat un clip video cu întâmplarea sa pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, i-a contactat pe cei de la Tesla pentru a primi o explicație, mai ales având în vedere că toate planurile de sărbători i-au fost date peste cap din cauza acestei probleme. Oficialii Tesla nu au oferit însă nicio explicație până la această oră.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide