Blocat în ziua de Crăciun după ce Tesla sa nu s-a încărcat din cauza frigului (VIDEO)

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Temperaturile tot mai scăzute de peste Ocean dau bătăi de cap proprietarilor mașinilor Tesla, un american susținând acum că mașina sa a refuzat să se încarce din cauza frigului de afară. Domenick Nati nu a avut un început prea fericit de sărbători, prezentatorul de radio în vârstă de 44 de ani din estul statului Virginia declarând că nu și-a putut folosi mașina din cauza faptului că aceasta nu a putut fi încărcată.

Proprietar al unui Tesla Model S, Domenick a decis chiar în ajunul Crăciunului să își conecteze mașina la un Supercharger, dat fiind faptul că bateria acesteia ajunsese la un nivel de numai 40%. Afară erau minus 7 grade Celsius, însă Domenick nu s-a gândit inițial că ar putea exista o problemă cu încărcarea. A avut însă o surpriză după două ore, atunci când a constatat că mașina nu s-a încărcat aproape deloc.

“Au trecut două ore și nu s-au schimbat prea multe”, a spus Domenick Nati, potrivit Business Insider. “Încărcarea a fost foarte lentă și cifrele au scăzut pe măsură ce temperatura a mai scăzut, iar în cele din urmă a încetat complet să se mai încarce”. a adăugat acesta. Dorindu-și totuși să se folosească de mașina din dotare pe timpul sărbătorilor, Domenick a încercat să își încarce mașina și acasă, însă nici acolo nu a avut mai mult succes.

Tesla nu i-a oferit încă nicio explicație

A doua zi a încercat din nou la un alt Supercharger din oraș, punandu-și speranța în faptul că o fi fost vorba doar de ghinion. Lucrurile s-au desfășurat însă la fel, mașina nereușind să se încarce aproape deloc nici după 15 ore de încărcare. Contrariat de ceea ce se întâmplă, bărbatul a postat un clip video cu întâmplarea sa pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, i-a contactat pe cei de la Tesla pentru a primi o explicație, mai ales având în vedere că toate planurile de sărbători i-au fost date peste cap din cauza acestei probleme. Oficialii Tesla nu au oferit însă nicio explicație până la această oră.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide