BMW a publicat două imagini-teaser cu viitorul M2. Când va debuta fratele mai mic al lui M4?

Autor: Mihai Morcovescu 11 mai 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile BMW continuă campania de promovare a viitoarei generații a modelului de performanță M2. Fratele mai mic al lui M4 ar putea fi dezvăluit în cadrul „Goodwood Festival of Speed”, care va avea loc la sfârșitul lunii iunie.

Noul BMW M2 va folosi un motor cu 6 cilindri de 3,0 litri și 450 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

La un an de la lansarea noii generații Seria 2 Coupe, BMW publică două fotografii cu un prototip camuflat. Imaginile au fost postate pe pagina oficială de Instagram a producătorului bavarez. Acestea sunt însoțite de următorul mesaj: „Detaliile fine ale excelenței în conducere așteaptă să fie dezvăluite”.

Se pot observa o capotă lungă, praguri proeminente, noi jante de 19 sau 20 de inch finisate într-o nuanță de bronz și un eleron spate supradimensionat. De asemenea, conform unor surse neoficiale, mașina ar putea să primească un sistem de evacuare cu două terminații duble trapezoidale.

Deocamdată, germanii păstrează secrete specificațiile tehnice ale noului BMW M2. Cu toate acestea, se pare că acesta va folosi o versiune îmbunătățită a motorului cu 6 cilindri twin-turbo de 3,0 litri, care va livra 450 CP. Propulsorul va fi conectat la o cutie de viteze automată. Nu se știe dacă noul M2 va fi disponibil și într-o versiune echipată cu transmisie manuală.

Cei de la BMW nu au dezvăluit data la care va fi lansată noua generație M2. Dar, recent, bavarezii au anunțat că vor dezvălui un nou model M în cadrul „Goodwood Festival of Speed” (23-26 iunie). Nu ar fi exclus ca acesta să fie tocmai noul M2, însă această informație nu a fost confirmată oficial.

Viitorul BMW M2 va fi produs la fabrica pe care nemții o dețin în San Luis Potosi (Mexic), unde sunt asamblate și modelele Seria 2 și Seria 3. Producția noului M2 va debuta spre sfârșitul acestui an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BMW M GmbH (@bmwm)

Sursa: BMW Instagram

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide