BMW a publicat o nouă imagine-teaser cu viitorul break de performanță M3 Touring

Autor: Mihai Morcovescu 07 iun. 2022 Știri auto
BMW a publicat o nouă imagine-teaser cu viitorul break de performanță M3 Touring

Producătorul german de automobile de lux BMW a publicat o nouă imagine-teaser cu primul M3 Touring de serie din istorie. Break-ul de performanță bavarez își va face debutul în public în ziua de 23 iunie, în cadrul „Goodwood Festival of Speed”. În plus, M3 Touring va fi expus și în variantă de Safety Car pentru MotoGP. Pentru moment, reprezentanții companiei germane nu au oferit alte detalii tehnice.

Noul BMW M3 Touring, un M3 cu „coadă”

Divizia de performanță BMW M va sărbători 50 de ani de existență la „Goodwood Festival of Speed” din această lună. Punctul culminant al evenimentelor ce marchează acest moment va fi în ziua de 23 iunie, atunci când nemții vor dezvălui în premieră primul M3 Touring din istorie.

Oficialii din Munchen au anunțat că noul lor break de performanță va lua startul în cursa de viteză în coastă, la categoria „First Glance”. În plus, M3 Touring va fi expus și în varianta „Safety Car” pentru MotoGP.

Până atunci, însă, marca bavareză a publicat o nouă-imagine teaser cu viitorul model. Fotografia ne dezvăluie noua semnătură LED a stopurilor, difuzorul posterior care găzduiește cele patru terminații ale sistemului de evacuare.

Din teaserele anterioare am aflat că noul M3 Touring va fi identic din punct de vedere estetic cu sedanul din care derivă. Break-ul sportiv va prelua grila frontală agresivă de mari dimensiuni și alte detalii specifice modelelor M. Între acestea amintim un set de prize de aer masive și aripi evazate. Acestea îi vor conferi break-ului un aspect agresiv, sportiv și dinamic.

Pentru moment, reprezentanții BMW nu au dezvăluit Specificațiile tehnice ale viitorului M3 Touring. Alături de acesta nemții vor mai aduce la „Goodwood Festival of Speed” și noul M4 CSL, precum și electricele iX1, i7, i4 și iX M60.

Sursa: BMW

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide