Cât ajunge să coste un BMW aproape nou, dar avariat, pe autovit.ro?

Autor: Promotor 20 feb. 2021 Știri auto

Mașinile grav avariate pot ajunge la fiare vechi sau pot aduce un real profit. Cât ajunge să coste un BMW Seria 3 aproape nou, dar avariat, pe autovit.ro?

GALERIE FOTO

Doar patru ani și jumătate a rulat acest BMW Seria 3 înainte de a fi implicat într-un accident cu urmări grave. Partea frontală a fost distrusă în întregime. Vânzătorul nu oferă detalii în anunț cu privire la starea motorului, dar lucrurile nu arată bine deloc. Din spate însă, mașina arată impecabil.

Sedanul german în versiune 320i are motor de 2.0 litri pe benzină cu 184 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată, prin intermediul căreia expediază resursele către puntea spate.

Mașina a fost fabricată în anul 2016. Doar 60.000 de kilometri a parcurs înainte de accident.

BMW avariat pe autovit.ro. Pentru casat sau pentru profit?

Anunțul include o listă lungă de dotări pentru acest BMW Seria 3 avariat, scos la vânzare pe autovit.ro. Geamuri electrice în față și în spate, aer condiționat cu reglaj automat pe două zone, airbag pentru genunchii șoferului, airbag-uri cortină în față și în spate. Nu știm însă, câte dintre ele mai sunt funcționale la această oră. Anunțul menționează și faruri automate, și senzori de parcare față/spate. Farurile s-au făcut zob în accident, iar senzorii din partea frontală au fost și ei distruși.

Din imagini se poate vedea că airbag-ul șoferului s-a declanșat în impact. Cabina însă, nu pare să fi suferit deformări, iar montanții sunt intacți. Se regăsesc la bord și scaune îmbrăcate în piele de culoare neagră, cu unele semne de uzură, și un display tactil deasupra consolei centrale.

Acest BMW Seria 3 din 2016, cu 60.000 de kilometri la bord, este de vânzare pentru 7.200 de euro la un dealer din județul Buzău. Exemplare similare, dar neavariate, au prețuri chiar de trei ori mai mari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide