BMW i-a cerut unui vloger să returneze un M4 aflat sub finanţare, după ce a modificat substanţial maşina – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 iun. 2019 Știri auto

Riccardo Senior este un vloger britanic pe canalul de YouTube LivingLifeFast. El şi-a cumpărat în rate un M4 în valoare de 60.000 de lire sterline (aproximativ 68.000 de euro) prin serviciul BMW Financial Services.

Intră în Galeria FOTO

Vlogerul s-a lăudat întregii lumi cu modificările pe care le-a adus maşinii, iar cei de la BMW îl acuză acum că a încălcat o clauză din contractul de cumpărare şi i-a pus în vedere că trebuie să achite toată suma până la sfârşitul săptămânii, iar dacă nu să returneze bolidul. Se pare că Riccardo Senior i-a montat maşinii o turbină hibrid, un sistem de injecţie de metanol şi un sistem de evacuare Armytrix.

Un purtător de cuvânt al BMW a declarat Asociaţiei Presei: „Modificarea vehiculelor este menţionată în mod clar în acordul nostru de finanţare”. Cei care îl încalcă, vor trebui să suporte consecinţele. Riccardo Senior a povestit toată întâmplarea pe canalul său de YouTube.

VIDEO

Despre BMW M4

M4 stabileşte noi standarde în segmentul automobilelor sport de înaltă performanţă. Modelul este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie. Echipat cu tehnologia M TwinPower Turbo Technology, oferă o putere maximă de 317 kW/431 CP.

Cuplul maxim de 550 Nm este disponibil pe o plajă largă de turaţii, depăşind nivelul maxim al precedentului BMW M3 cu aproape 40%.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide