BMW a construit o singură mașină. Acesta este Seria 7 unic în lume

Autor: Elena Luchian 26 nov. 2020 Știri auto

Acest Seria 7 este unic în lume. BMW a construit o singură mașină, în colaborare cu un sculptor celebru. Modelul a fost deja livrat unui hotel de lux din Africa de Sud.

GALERIE FOTO

BMW Individual și sculptorul Nic Bladen au transformat un BMW 745Le xDrive într-o operă de artă pe roți. Modelul exclusivist le va oferi experiențe unice clienților hotelului Ellerman House din Cape Town. Este o proprietate cu 13 dormitoare și două vile private, deținută de un om de afaceri sud-african, fost jucător de cricket. La volanul limuzinei ultra-personalizate se va afla un șofer angajat al hotelului.

BMW 745Le xDrive are propulsie plug-in hybrid, care integrează un motor pe benzină cu șase cilindri în linie și un motor electric, care dezvoltă împreună 394 de cai putere. Bateria îi asigură o autonomie electrică între 51 și 54 de kilometri în ciclul de testare NEDC.  Astfel, distanța de 25 de kilometri dintre aeroportul din Cape Town și clădirea principală a hotelului poate fi parcursă cu emisii zero.

BMW Seria 7 unic in lume (18)

Limuzina poartă vopseaua exclusivistă Brass, în combinație cu pachetul extins BMW Individual High Gloss Shadow Line. Are jante de 20 de inci cu finisaj bicolor, dar și un pachet M Sport. Pe praguri apare inscripția Ellerman House.

Elemente din aur, argint și platină la bordul acestui BMW Seria 7 unic

Clienții hotelului vor fi răsfățați cu o atmosferă elegantă și luxoasă la bordul limuzinei BMW cu tapițerie BMW Individual din piele Merino în nuanțele Tartufo/Cognac cu accente individuale. Scaunele prezintă funcții de încălzire, ventilație și masaj. Jaluzelele acționate electric le asigură oaspeților spațiul intim de care au nevoie. Lumina ambientală, pachetul Ambient Air și acoperișul din sticlă Sky Lounge completează imaginea de lux și sporesc confortul resimțit la bord.

BMW Seria 7 unic in lume (3)

Apare un design floral pe pernele scaunelor, dar și însemnul “EH”. Atrage atenția designul inovator unic al benzilor decorative, realizat de artistul sud-african Nic Bladen. Acesta este inspirat din flora țării natale. Sculptorul a folosit, pentru a le crea, mulaje din aur, argint sau platină. Ca să obțină o formă cât mai plată, acesta a apelat la un procedeu special. Astfel, creațiile sale arată ca un ierbar prețios, integrat în benzile decorative aflate la bordul limuzinei Seria 7.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide