Oameni şi maşini: Un pasionat din Cape Town şi al său Mustang Boss

Pasiunea unora pentru modele americane, în special din "rasa" muscle-car, nu cunoaşte limite, pentru că rarii posesori ai unui asemenea model pot fi găsiţi până şi în Africa de Sud.

Oameni şi maşini: Un pasionat din Cape Town şi al său Mustang Boss Oameni şi maşini: Un pasionat din Cape Town şi al său Mustang Boss

Cei de la Petrolicious au intrat în contact cu Rui Esteves, un locuitor din Cape Town, Africa de Sud, care acum 12 ani a pus mâna pe un model pe cât de rar pe atât de impresionant: Boss 302 Mustang, model 1970.

Născut din rivalitatea Camaro-Mustang, modelul Boss 302 a fost dotat cu un V8 de 4,9 litri de 290 CP, ce favoriza o accelerare de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde.

Povestea lui Rui şi a maşinii s-a înfiripat acum mai bine de un deceniu, când actualul proprietar a văzut un anunţ din care reieşea că un Mustang Boss 302 este pus la vânzare.

Sceptic, acesta a bătut drumul până la casa celui care căuta să vândă maşina, şi după o scurtă inspecţie s-a convins de autenticitatea modelului dar şi de numărul mic de kilometri înregistrat în bord: 61.155.

Fără să stea pe gânduri, acesta a pus banii jos şi a reuşit să-i ia faţa unui colecţionar bogat, doar prin simplul fapt că a fost primul care a sunat să se intereseze de maşină. O mică galerie foto cu bijuteria regăsiti în galeria foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.