BMW prezintă ediția specială X2 Edition GoldPlay. Modelul vine cu o serie de detalii vopsite în auriu

Autor: Mihai Morcovescu 27 ian. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile BMW anunță lansarea unei ediții speciale a crossover-ului X2, care se numește GoldPlay. Aceasta include o serie de detalii și ornamente vopsite în auriu, atât la exterior, cât și la interior. Versiunea X2 Edition GoldPlay va fi disponibilă începând cu luna martie.

Ediția X2 GoldPlay primește pachet BMW M Sport

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ediția limitată X2 GoldPlay propune nuanța de caroserie San Remo Green, special creată pentru acest model. Clienții vor putea comanda modelul și în culorile Alpine White, M Misano Blue, Sapphire Black, Skyscraper Grey, Storm Bay, Frozen Black și Frozen Pure Grey.

În plus, germanii oferă o serie de elemente speciale la exterior finisate în nuanța Galvanic Gold. Este vorba despre rama grilei radiatorului M Mesh, carcasele oglinzilor laterale și spițele jantelor.

Inserțiile aurii continuă și la interior. Acestea se regăsesc la nivelul planșei de bord, tapițeriei, fețelor ușilor, pragurilor și preșurilor textile.

BMW X2 Edition GoldPlay oferă standard un pachet M Sport. Aceasta include o serie de detalii finisate în culoarea Dark Shadow, precum admisia inferioară din trei secțiuni în față, spoilere față/spate și ornamentele pentru pasajele roților Același finisaj negru lucios îl mai găsim și la rama geamurilor laterale, montanților B și C și terminațiilor sistemului de evacuare.

Pachetul M Sport mai conține echipamente aerodinamice noi și o suspensie sport. Aceasta reduce garda la sol cu 10 mm și funcționează împreună cu un sistem de direcție M Sport. Jantele M Sport sunt de 19 inch, iar opțional sunt oferite cele de 20 de inch.

Ca motorizări vor fi oferite motorizările de pe modelul BMW X2. Printre acestea se vor găsi varianta plug-in hybrid xDrive 25e și sportiva X2 M35i.

BMW nu a anunțat deocamdată prețurile pentru X2 Edition GoldPlay. Producția va demara în luna martie.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide