BMW prezintă prima imagine cu viitorul XM Label Red

Autor: Adrian Somai 24 oct. 2022 Știri auto

Odată cu lansarea SUV-ului XM din urmă cu aproximativ o lună, oficialii BMW au dezvăluit o informație care i-a entuziasmat pe mulți fani ai mărcii bavareze, și anume lansarea ulterioară a unei versiuni mai puternice. Ei bine, la începutul acestei săptămâni putem admira prima fotografie cu viitorul XM Label Red.

În luna septembrie, constructorul german a prezentat noul XM, cel de-al doilea model dezvoltat de la zero de specialiștii din cadrul diviziei de performanță BMW M. SUV-ul s-a bucurat de o primire pozitivă din partea pasionaților auto și nu numai, însă o altă veste a reușit să atragă atenția cu adevărat. BMW anunță la acea vreme lansarea viitoare a unei versiuni și mai puternice a SUV-ului, și anume Label Red.

Mai este destul de mult până vom face cunoștință cu acest XM Label Red, lansarea fiind programată abia pentru toamna anului viitor. Germanii au hotărât însă să publice o primă fotografie cu viitoarea versiune mai puternică a SUV-ului. Foarte multe detalii nu putem remarca încă, însă putem observa o serie de accente exterioare de culoare roșie care vor diferenția versiunea Label Red de versiunea standard. Cel mai probabil, aceleași accente de culoare roșie le vom regăsi și la nivelul habitaclului.

Va fi cel mai puternic model de serie din gama BMW

Potrivit informațiilor pe care le avem până la această oră, BMW XM Label Red va fi echipat din punct de vedere tehnic cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, alcătuit dintr-o unitate de motorizare V8 și un agregat electric. Împreună, cele două unități vor dezvolta o putere de 750 de cai și un cuplu maxim de 1.000 Nm. În aceste condiții, spre deliciul pasionaților, urmează să avem în fața ochilor cel mai puternic model de serie construit vreodată de producătorul german.

Sursa: InsideEVs

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide