BMW publică un nou teaser cu viitorul model de performanță M3 Touring (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 09 mart. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile BMW se pregătește intens de lansarea primului M3 Touring din istoria mărcii. Oficialii din Munchen au publicat un nou teaser cu viitorul break de performanță. Debutul comercial este preconizat pentru vara acestui an.

Primul BMW M3 Touring va primi motor de 3,0 litri și 510 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Bavarezii continuă campania de promovare a viitorului break de performanță M3 Touring. Un prototip pre-serie apare în cel mai recent videoclip realizat de divizia de performanță M. Break-ul apare la finalul filmulețului purtând un camuflaj pe care a fost inscripționat motto-ul „Bring it on”.

Fiind vorba despre un teaser, nu există informații. Ceea ce aflăm din videoclip este faptul că viitorul M3 Touring va combina abilitățile văzute la alte modele M, însă într-o manieră „cum nu s-a mai văzut până acum”. Cu siguranță, până la data lansării, BMW ne vor oferi detalii despre break-ul lor de performanță.

Potrivit unor surse neoficiale, M3 Touring ar urma să primească noul sistem de infotainment de pe modelul electric i4. De altfel, acesta ar trebui să se regăsescă și pe versiunile cu facelift ale sedanurilor  Seria 3 și Seria 4.

În plus, M3 Touring ar trebui să primească sub capotă același motor de 3,0 litri twin-turbo cu 6 cilindri de pe sedanul M3. Acesta dezvoltă 510 CP și 650 Nm de cuplu, bagajul de putere fiind transmis către toate roțile prin intermediul unei cutii de viteze automate.

Potrivit celor mai recente informații care circulă în industrie, BMW M3 Touring ar urma să fie lansat în vara acestui an.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide