Cum arată și cât costă un BMW Seria 3 cu 1.200.000 de kilometri la bord?

Autor: David Andrei 28 dec. 2020 Știri auto

Se vinde un BMW Seria 3 cu 1.200.000 de kilometri la bord. Este vorba despre un break din 2008, scos la vânzare pe autovit.ro.

GALERIE FOTO

Cei care deschid anunțul s-ar putea să aibă o surpriză de proporții. Mașina, un BMW Seria 3 break, nu arată deloc ca și cum ar avea 12 ani și 1.200.000 de kilometri la bord.

Este vorba despre un BMW E91 de culoare gri, care a ieșit pe porțile uzinei în anul 2008. Un calcul simplu arată că mașina a parcurs în medie exact 100.000 de kilometri pe an.

Motorul diesel de 2.0 litri dezvoltă 177 cai putere și este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte. Mașina are tracțiune spate.

Cât costă un BMW Seria 3 care a rulat în medie 100.000 de kilometri pe an?

Pe lista de dotări, vânzătorul menționează geamuri electrice față, scaune încălzite, ESP și aer condiționat pe două zone.  BMW-ul vechi de 12 ani are senzori de parcare în spate și oglinzi electrice, bare pe acoperiș, jante din aluminiu și mânere în culoarea caroseriei. În imagini apar și scaune cu logo M, dar cel mai probabil, este vorba despre perne speciale, folosite ca accesorii pentru un plus de confort.

Vânzătorul nu este prea generos în ceea ce privește oferirea detaliilor referitoare la modelul pe care îl vinde. Dar aflăm din anunțul publicat luna aceasta că mașina nu prezintă defecțiuni. Proprietarul cere 4.500 de euro BMW-ul din 2008, iar prețul este negociabil. Cei interesați de o mașină cu… experiență o pot vedea în Urziceni, județul Ialomița. Un lucru este sigur. Sunt șanse minime ca mașina să aibă kilometrajul dat înapoi.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.roComentarii
Inchide