BMW Seria 3 este mașina momentului în România. Cu cât se vinde un exemplar cu 150.000 de KM – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 09 mai 2023 Știri auto

Un BMW Seria 3 din 2018 este listat la vânzare de o bancă din România. Cât costă mașina și ce dotări oferă una dintre cele mai căutate oferte second-hand?

Piața mașinilor second-hand se menține destul de sus, chiar dacă am putut vedea din statistici că înmatriculările mașinilor second-hand atât cumpărate din România, cât și importate din afara țării, au scăzut în prima parte a acestui an.

Chiar și așa, românii se orientează și către automobile la mâna a doua, nu doar la mașini noi, iar piața de second-hand rămâne puternică. În ediția cu numărul 7 a „Podcast cu Prioritate” by ProMotor am avut ocazia să îl auzim pe Dan Babu de la Mașina Potrivită, care ne-a vorbit despre achiziția mașinilor second-hand, la ce să fim atenți, riscurile implicate și care este cea mai căutată mașină a momentului.

Se pare că BMW Seria 3 este cea mai populară alegere printre clienții români de mașini second-hand, așa că ne-am gândit să aducem în atenția dumneavoastră un exemplar din 2018 cu doar 152.000 de kilometri la bord.

BMW Seria din 2018: ce primești de la una dintre cele mai populare mașini second-hand?

Exemplarul vândut de BT Leasing este un BMW Seria 3 din 2018 cu 150.512 de kilometri la bord. Mașina face parte din automobilele recuperate de BT Leasing și este în stare bună. Sub capotă vom găsi motorul de 2.0 litri, pe motorină, care produce 190 CP și 400 Nm, fiind legat la o transmisie automată cu 8 rapoarte. Mai mult, acest exemplar beneficiază și de tracțiune integrală xDrive, ceea ce îl va face și mai versatil în condiții de iarnă.

Vorbind de versatilitate, avem de-a face cu un BMW Seria 3 Touring, așa că viitorul proprietar se va bucura de un portbagaj cu un volum de 495 de litri, plus un despărțitor pentru bagaje și plasă de delimitare între zona de bagaje și spațiul pentru pasageri. Fiind un Touring, luneta poate fi deschisă separat, fără a fi nevoie să deschideți întreg hayon-ul. De asemenea, acesta are și acționare electrică.

Este o mașină echipată corect. Are interior din textil, volan îmbrăcat cu piele și comenzi, pilot automat, navigație, geamuri și oglinzi electrice, scaune încălzite, climatizare, dar și cârlig de remorcare, ceea ce o face o mașină bună pentru concedii, mai ales dacă aveți o rulotă și vă place să călătoriți. Prețul cerut pe acest exemplar este de 20.944 de euro cu TVA inclus.

Mai multe detalii despre mașini second-hand puteți afla în ultima ediție de Podcast cu Prioritate, pe care o puteți viziona aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide