Și-a luat BMW Seria 5 rulat cu 170 de euro. Cum arată și cum merge mașina?

Autor: Promotor 21 mai 2020 Știri auto

A primit un mesaj într-o zi de la o cunoștință care voia să scape de un BMW Seria 5. Îi cerea 150 de lire sterline pe mașină, adică aproximativ 170 de euro. N-a putut să refuze.

GALERIE FOTO

Un BMW Seria 5 E39 pentru 170 de euro? Părea o ofertă de nerefuzat. Proprietarul se muta din Anglia în Norvegia și voia să scape de mașină. Ba chiar s-a oferit să i-o aducă acasă. Așa că Alex i-a virat banii în cont și a așteptat ca mașina să-i fie livrată.

Modelul propus era în versiune 525d, iar vânzătorul a menționat o singură problemă: pană pe stânga față. “Merge foarte bine”, i-a promis amicul său, Joey.

Alex nu a aflat prea multe despre mașină, dar știe că nu a mai fost supusă unei revizii de foarte multă vreme.

Alex găsește mașina parcată de Joey în apropierea casei sale și este chiar impresionat. Limuzina de culoare gri nu arată rău deloc. Are câteva zgârieturi pe ici, pe colo și niște urme de rugină, dar nimic care să-l descurajeze. Ba mai mult, găsește pe banchetă încă un set de roți și încă o roată de rezervă în portbagaj.

Este impresionat de scaunele îmbrăcate în piele cu reglaje electrice și de inserțiile din lemn din bordul noului său BMW Seria 5.

Sub capotă, se află un motor diesel de 2,5 litri cu șase cilindri în linie, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Surprinzător, acesta pornește fără probleme.

Surpriza neplăcută când a călcat accelerația noului său BMW Seria 5

Limuzina a parcurs 191.000 de mile, adică aproximativ 307.000 de kilometri. Alex calcă pedala de accelerație pe loc: de sub capotă iese fum, deci ar putea fi o problemă cu evacuarea.

Mai are parte de o surpriză, dar de această dată este una amuzantă. Noul său BMW Seria 5 are un claxon special: sună ca acela al unei locomotive.

La primul drum identifică și niște probleme minore ale suspensiei, dar per total este mulțumit. “Am cheltuit foarte bine 150 de lire sterline”, exlamă Alex bucuros.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide