Un BMW Seria 7, adus pe platformă la un service din București după ce a fost inundat. Mai pornește?

Autor: Promotor 26 iun. 2020 Știri auto

Un BMW Seria 7 E38 a fost adus pe platformă la un service din București. Proprietarul intrase în apă cu limuzina. Mai pornește sau nu?

GALERIE FOTO

Șoferul a intrat în apă cu un BMW Seria 7 E38. N-a știut cât e de adâncă și a mers cu viteză. Motorul M57 cu șase cilindri s-a oprit imediat la contactul cu apa. Mașina a ajuns la service pe platformă. Mai poate fi salvat legendarul E38 sau merge la fiare vechi?

Când au văzut că apa a ajuns în galeria de admisie, mecanicii au devenit sceptici în privința posibilității de a mai salva motorul diesel M57 de 3.0 litri.

Când au încerct să-l curețe, sub capotă a apărut o adevărată fântână arteziană. Prima tentativă de a-l porni a fost una eșuată. Nici cea de-a doua nu a ieșit mai bine. Câteva decizii și câteva minute mai târziu, celor de la service nu le-a venit să creadă. Motorul inundat a pornit!

A doua zi, mecanicii au urcat mașina pe elevator. Abia acum începea partea dificilă a operațiunii de salvare. Apa intrase în pistoane, în turbine, în intercooler. Așa că pornirea motorului a fost un miracol.

Sub evacuare, s-a format din nou o baltă. “Facem o baie aici”, glumesc specialiștii.

Apa rămasă a fost aspirată, BMW-ul a primit un flush, apoi ulei nou, pentru că uleiul vechi era plin de apă. Mecanicii i-au recomandat proprietarului să facă un nou schimb de ulei după aproximativ 500 de kilometri. Cu 24 de ore în urmă, îi dădeau șanse minime de supraviețuire.

Reacțiile celor care au văzut acest BMW Seria 7 pornind în service

Vlog-ul celor de la service este însoțit de comentariile amuzante ale celor care au urmărit imaginile. “Până la urmă, și e recomandarea medicului: beți cel puțin 2 litri de apă pe zi”, spune un user.

“L-a pus pe modul submarin”, glumește altul. Toți sunt însă convinși: BMW Seria 7 cu motor M57 este tanc!

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide