BMW Service Filaret a fost gazda unui concert special al trupei Urma – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 02 apr. 2019 Știri auto

Vinerea trecută, 29 martie 2019, BMW Service Filaret a fost gazda unui concert al trupei Urma. Cu această ocazie au fost expuse şi câteva modele BMW Seria 3 în 2 uşi din colecţia BMW Filaret, alături de noul BMW Seria 3 şi BMW Z4 M40i.

BMW Service Filaret este un atelier de service cu o lungă tradiţie dedicată mărcii BMW. Proaspăt renovată, una din halele de mecanică şi electrică a fost gazda concertului-surpriză Urma. O expresie a pasiunii pentru marcă pe care echipa Filaret o arată este şi colecţia de modele BMW, printre care şi versiunile coupé/în două uşi ale BMW Seria 3 de la prima generaţie (BMW E21) până la ultima versiune BMW Seria 3 Coupé (E92). Aceste modele au fost aliniate într-o prezentare alături de noul BMW Seria 3. 

BMW Z4 a fost alături de formaţia Urma şi acum zece ani. De această dată, sub forma unui Z4 M40i, BMW Z4 şi-a făcut debutul muzical. „Speed”, melodia care este deschisă pe albumul „Lost End Found” de sunete de motor, a fost prilejul pentru un recital live din partea celor şase cilindri ai noului BMW Z4.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide