BMW va colabora cu Naomi Campbell pentru campania de comunicare a lansării primului BMW XM

Autor: Adrian Somai 31 mart. 2023 Știri auto

BMW a anunțat recent prin intermediul unui comunicat de presă că va colabora cu Naomi Campbell pentru campania de comunicare a lansării noului XM, primul automobil de înaltă performanță cu propulsie M HYBRID. Model, actriţă, inovator cultural şi una dintre cele mai influente figuri de pe scena modei internaţionale din ultimele patru decenii, Naomi Campbell va fi co-creator în toată această poveste.

Comunicarea la nivel mondial pentru lansarea pe piaţă a BMW XM sub sloganul „Dare to be You” (Îndrăzneşte să fii Tu) pune în prim plan stilului de viaţă extrovertit şi independenţa asumată. Primul BMW XM, în egală măsură, este o declaraţie de design extrovertit, dar totodată este pionierul performanţei maxime cu propulsie electrificată.

„Sloganul BMW M – «Dare to be You» – m-a atras imediat pentru că descrie exact atitudinea de încredere care este necesară pentru progres şi schimbare pozitivă”, declară Naomi Campbell. Un punct important al colaborării cu marca germană este un model unic al BMW XM cu un design semnat Naomi Capbell, model ce urmează să fie prezentat în cursul anului 2023.

Model unic BMW XM cu design semnat de Naomi Campbell

Naomi Campbell, născută în Marea Britanie din părinţi jamaicani, îşi foloseşte prezenţa la prezentările internaţionale de modă pentru a pleda pentru mai multă diversitate în domeniul modei. De aceea, ea continuă să fie considerată un pionier pentru următoarea generaţie de talente în devenire pe scena creativă şi a modei. Paralel cu cariera ei pe podiumurile haute couture, Naomi Campbell a avut mult succes ca actriţă, designer şi antreprenor. 

„Naomi Campbell este o femeie care îşi continuă calea neclintită şi a devenit nu doar un supermodel unic, ci şi o personalitate fascinantă”, spune Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru clienţi şi brand. „Sunt puţini oameni care se pot identifica cu sloganul la fel de puternic cum poate ea.”

BMW XM îşi va face debutul pe pieţele auto globale în primăvara lui 2023 . Noul model iese în evidenţă prin designul expresiv şi cu o interpretare unică a interiorului, cu M Lounge în spate şi un acoperiş sculptat tridminesional. BMW M combină un concept auto spectaculos, cu tehnologie de propulsie de pionierat, pentru a crea cel mai puternic model de serie BMW din istorie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW M


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide