BMW X6 la doar 11.000 de euro. SUV premium ieftin, dar nu pentru toată lumea – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 21 iun. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde un BMW X6 cu puțin peste 11.000 de euro. SUV-ul premium este ieftin, dar s-ar putea să nu fie pentru toată lumea.

BMW X6 a fost un SUV revoluționar la vremea apariției sale inițiale pe piață, în anul 2008. BMW a luat un BMW X5 și l-a transformat într-un SUV coupe, cu o linie plonjată a plafonului, care să confere mașinii un aspect mai dinamic. Nu era o mașină pe care să o duci în teren accidentat și nici nu mai era o mașină foarte practică din cauza faptului că avea mai puțin spațiu în interior și în portbagaj.

Au fost destui oameni care au blamat compania pentru această decizie dar, 15 ani mai târziu, acest format de caroserie a ajuns să fie de mulți alți producători premium pentru modele precum Mercedes-Benz GLE, Porsche Cayenne Coupe, Audi Q8. De asemenea, chiar și producători de buget au creat astfel de mașini, un exemplu bun ar fi Renault Arkana.

Aceste SUV-uri coupe premium au fost întotdeauna scumpe, de la prețul de achiziție, la costurile de mentenanță, așa că nu este de mirare că multe dintre ele au ajuns într-o stare precară din cauza slabei mentenanțe.

BMW X6 din 2012 – SUV coupe ieftin, dar cu probleme

UniCredit Leasing are la vânzare un BMW X6 din 2012, dar care nu funcționează. Conform anunțului, motorul prezintă in zgomot ciudat în timpul funcționării, iar caroseria are zone în care vopseaua este mătuită din cauza faptului că mașina a stat foarte mult timp nemișcată, probabil și în bătaia soarelui. Per total, caroseria nu este în cea mai bună stare, deoarece prezintă și zgârieturi pe mai multe panouri ale caroseriei.

Interiorul nu arată rău, în ciuda exteriorului ponosit și a celor 242.598 de kilometri pe care i-a parcurs mașina. Tapițeria din piele nu pare să fie ruptă sau murdară. Volanul este puțin uzat, dar este de așteptat de la o mașină cu un astfel de kilometraj.

Pentru cei interesați, motorul de sub capotă este un 3.0 diesel, cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 306 CP. Acesta este cuplat la o transmisie automată cu 8 rapoarte, puterea ajungând la toate cele 4 roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală xDrive.

Este o mașină care va avea nevoie de niște reparații, iar dacă motorul se dovedește a fi de nerecuperat, atunci vorbim de investiții de mii de euro. În acest caz, ați plăti 11.305 euro pentru această mașină?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide